Ezt az 5 dolgot keresik a férfiak a nőkben

Amikor a szív kérdéseiről van szó, kiderül: mindenki szeret szeretni, és mindenki szeret szeretve lenni. Ez alól nem kivételek az erősebb nem képviselői sem.

Még akkor is így van, ha bizony elég gyakran úgy tűnik, a férfiak és a nők nem beszélnek közös nyelvet, és nem tudják megérteni egymás vágyait. 

Több férfit megkérdezve íme egy lista arról, mit akarnak a férfiak, mi az, amit figyelnek egy nőn, amit keresnek egy nőben:

Külalak
Oké, ne legyünk már álszentek, egyértelműen fontos a külső. Pláne a férfiaknál, hisz ők amúgy is vizuális típusok. Nem kell, hogy egy nő Miss Tökéletes Bombanő legyen, de legyen benne valami vonzó. Egy nő, aki öntudatosan, magabiztosan jár, aki ragyog, mert elégedett magával, minden bizonnyal fel fogja hívni magára a figyelmet.

Függetlenség
Ha egy nőnek van saját élete, egzisztenciája, ha megáll a saját lábán, az egy férfi számára mostanság meglepően imponáló. Bizonyára vannak még lovagok akik szeretik, ha a nő mindenben rájuk támaszkodik, ám manapság a férfiak jobban vonzódnak az önállóan is boldogulni bíró nőkhöz. 

Humor


A nevetés kincs. Ha egy nő meg tud nevettetni egy férfit – már félig meg is fogta.
Ide sorolta sok férfi az önazonosságot is, amit azzal magyaráztak: aki ismeri és szereti magát, sokkal felszabadultabb, nem görcsöl annyit, s ezt a felszabadultságot keresik a férfiak a nőkben.

Higgadtság
A férfiak tisztában vannak vele, hogy a nők szeszélyesek, mint az április. Valamennyi ,,női hisztit” hajlandóak is tolerálni, azonban egy ponton túl már idegesítő számukra a picsogás a semmin. Nem szeretik a drámákat, a könnyes nagyjeleneteket, a túlzott hisztériát. Így egy hűvösebb temperamentumú, nagyjelenetektől mentes nőt kifejezetten előre soroltak a szeretem-listán.

Hasonló gondolkodásmód
Azt mondják az ellentétek vonzzák egymást, és ez egy darabig talán így is van, ám ennek ellenére a legtöbb férfi szereti, ha egy nő a lényeges kérdésekben ugyanazon a véleményen van, mint ők. Ezért a férfiak a hasonló értékrendet és ambíciókat keresik tudatosan, vagy tudat alatt a nőkben.

EZ IS ÉRDEKELHET:


Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.