Jelek, hogy egy nő szexuálisan vonzódik hozzád

Bár ma már nem egyértelműen csak a férfiak kezdeményezhetnek egy ismerkedést, nem csak ők tehetik meg az első képést, sok nő mégsem vállalja magára a kezdeményező szerepet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem adnak jelzéseket a férfiaknak arról, hogy szabad az út.

A nők fegyvertárában számtalan eszköz megtalálható, aminek segítségével egyértelműen tudatják kiszemeltjükkel, hogy vonzódnak hozzá.

Nézzük, mik ezek:

Fizikai kontaktus

Az emberek – öntudatlanul is – távolságot tartanak önmaguk és mások között. Az intim zónába csak azokat az embereket engedik be, akiket magukhoz közelállónak éreznek. Ha egy nő vonzódik egy férfihoz, beengedi az intim zónájába és ő maga is belép a férfiéba: közel megy hozzá, időről-időre megérinti, akkor is ha nem indokolt. Ha ez rendszeresen megtörténik, az egyértelműen a vonzalom jele.

A kémia jele két ember között

Folyamatos pillantások

A vonzalom jele az is, ha valaki nem bírja levenni a szemét a másikról. A férfiak is megnézik a szép nőket, nincs ez másképp a nőknél sem. A nők szívesen vesznek fel szemkontaktust egy férfival azért, hogy jelezzék – közelednie kell. Persze olykor egy nő csak azért bámul egy férfit, mert az mondjuk leöntötte magát kávéval, és a nagy paca vonzza a tekintetet, ám ha mosolyogva a szemébe néz, az már inkább a vonzalom jele.

Image by halayalex on Freepik


Mosoly

A vonzalom kéz a kézben jár a boldogsággal. Ha egy nőnek tetszik a férfi, állandóan boldog lesz a közelében, ami látszik a szemén és látszik önfeledt mosolyán. Ha a nő a férfi piszkosabb tréfáin is nevet, az még inkább a vonzalom jele.

Játékos kötekedés

Az évődés az ősi flörteszközök egyike, és garantáltan vonzalomra utal. Ha egy nő ugratva piszkál egy férfit, még a hangszíne is más. Ha nincs is a beszélgetésnek szexuális témája, a vonzalom akkor is teljesen egyértelmű.

Önérintés

A nők számára az érintés fontosabb, mint a férfiak számára. Nem csak azzal fejezik ki vonzódásukat, ha a férfit érintik meg, de az is árulkodó lehet, ha önmagukat. Ha a nő egy olyan férfi közelében tartózkodik, akit vonzónak talál, akaratlanul is elkezdi önmagát megérinteni: lesímítja a combján a ruhát, elsimítja az arcából a haját, simogatja a nyakát – ezek mind a vonzalom jelei.

Ha egy nő megsimogat egy személyes tárgyat (különösen egy kézitáskát vagy egy hengeres tárgyat, például egy borospohár szárát), az titkos vagy tudatalatti szexuális fantáziákról is árulkodik!

Ezeken túl természetesen vonzalomról árulkodik az is, ha a nő üzeneteket, fotókat küld semmiségekről, szépen kiöltözik, emlékszik a férfival kapcsolatos minden információra, elérhetővé teszi magát, érdeklődik.

Lehet, hogy egy nő nem kezdeményez, de a viselkedése mindennél árulkodóbb lehet. Csak észre kell venni a jeleket.

nyitókép: Image by prostooleh on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.