A kémia jele két ember között

Ha a szerelem, a párkapcsolat szóba kerül, akkor gyakran esik szó arról a bizonyos kémiáról is. Arról az erős vonzerőről, ami két ember közt hirtelen fellángol egy kapcsolat elején.

De vajon ez a kémia valós? Vagy csak egy hollywoodi kitaláció? 

Te találkoztál-e már valakivel, akivel kapcsolatban az volt az érzésed, hogy szikrák pattognak köztetek, és elemi erő húz felé? Ha igen, akkor te biztosan tudod, hiszen saját bőrödön tapasztaltad, hogy a kémia két ember között bizony valóban létezik.

Egyszerűen megfogalmazva, a kémia két ember közt a fizikai vonzerő, a vágy és az érzelmi kapcsolat olyan kombinációjaként határozható meg, amit nem tudunk kontrollálni. Ha ez megvan, már egy fontos alap megvan a jó és tartós kapcsolathoz.

És, hogy honnan tudhatod, hogy ez a kémia megvan valakivel?

Nos, azt egyszerűen csak érzed.

Egyszerre vagy izgatott és nyugodt a másik jelenlétében. Érintése lángra lobbant, ugyanakkor meg is nyugtat. Jelenlétében azt érzed, hazaértél, de közben mintha ezer tűzijáték robbanna benned.

Nem tudod levenni róla a szemed, és ő sem tudja levenni rólad az övét. Mintha lenne valami a levegőben kettőtök között. Mintha a szemedbe nézve egyenesen a lelkedbe látna. Erős vonzódást érzel, és ő is ugyanúgy érzi, pedig lehet, hogy éppen csak találkoztatok. Szót is alig váltottatok, mégis, mintha már ezer éve ismernétek egymást.

Minden alkalom, amikor találkoztok, olyan, mint az első randin. A pillangók a gyomrodban ugyanolyan őrülten repkednek, mint először.

Ha látod, a szíved őrülten dobogni kezd, úgy, hogy szinte hallasz minden dobbanást. Még talán kissé ostobává, esetlenné is válsz, akkor is, ha nem vagy már tinédzser. Mert persze ennek nincs semmi köze az életkorhoz. Nem számít, hány éves vagy – amikor ez a fajta kémia eltalál, akkor úgy érzed magad, mintha újra szerelmes tinédzser lennél.

Mosolyod felragyog, valahányszor a szobába lép. Ha vele vagy az idő mintha megszűnne. Aztán meg túl gyorsan pörög. Neki nem kell semmit hosszan magyaráznod, fél szavakból is megért.

Alig ismered, mégis vonz, erősen vonz magához, és te is vonzod magadhoz őt. A levegő szinte vibrál köztetek, olyan erősen, hogy mindenki más is érzi. Ez a kémia, és még sokkal több. Az igazi kémiánál a fizikai vonzalom mellett a lélek és az elme is kapcsolódik. S ha ez mind megvan, egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy megtalálj valakit, akit örökké ölelhetsz.

EZ IS ÉRDEKELHET:

6 hozzászólás
  1. Mindenkit megillet a boldogság a szeretet/szerelem/.Még idősebb korban is.Olyan jó!

  2. Igen létezik ez a kémia amikor mind a kettő érzi! Így voltam én is és úgy éreztem hogy nála is ez volt mintha régóta ismertük volna egymást! Mondta is a párom. De mégis elhagyott egy más nőért. Azóta is szenvedek. Nála nem volt elég erőss.

  3. Igen létezik ez a kémia amikor mind a kettő érzi! Így voltam én is és úgy éreztem hogy nála is ez volt mintha régóta ismertük volna egymást! Mondta is a párom. De mégis elhagyott egy más nőért. Azóta is szenvedek. Nála nem volt elég erőss.

  4. eletem ez de nem elhagyott ami husegel irtni zarul az jatszik a beteg sajnos annyi bant rossz ember isten oregno elete nanyon szeretlek nem eross a szerelem isten 43 ev meghalaszt azt rosszt nem facbok ez 100 igaz a imi ismeros vagy szivbenzu elete igen

  5. eletem ez de nem elhagyott ami husegel irtni zarul az jatszik a beteg sajnos annyi bant rossz ember isten oregno elete nanyon szeretlek nem eross a szerelem isten 43 ev meghalaszt azt rosszt nem facbok ez 100 igaz a imi ismeros vagy szivbenzu elete igen

  6. eletem ez de nem elhagyott ami husegel irtni zarul az jatszik a beteg sajnos annyi bant rossz ember isten oregno elete nanyon szeretlek nem eross a szerelem isten 43 ev meghalaszt azt rosszt nem facbok ez 100 igaz a imi ismeros vagy szivbenzugelete igen

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.