Éhenhalsz? A KajaPont PONT neked való!

Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de én képtelen vagyok éhesen létezni. Amint az óra elüti a déli tizenkettőt, rendszerint hangosan kordul egyet a gyomrom, és (le)kapcsol az agyam. Innentől már csak egy lépés – azaz kb. 5 perc –, amíg a síkidegség mezejétől eljutok a hisztérikus habitusig. Jobb, ha ilyenkor nem szóltok hozzám.  A legjobb, ha megdobáltok étellel. Vagy egy telefonnal, aminek a képernyőjén ott virít az Éhenhalok.hu applikációja.

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Vadat és halat, s mi jó falat. Szem-szájnak ingere... (Forrás: Éhenhalok.hu facebook)
Vadat és halat, s mi jó falat. Szem-szájnak ingere… (Forrás: Éhenhalok.hu facebook)

Akármennyire nem szeretem, ha ezt rám sütik, kénytelen vagyok beismerni: mi, harmincasok és a korban utánunk jövők már digitális generációnak számítunk. Az okostelefonok, a számítógép és az elektronika meghatározza a mindennapi rutinunk. Hozzászoktunk, hogy ha valamire szükségünk van, nem kell más, csak néhány kattintás a meghosszabbított végtagként funkcionáló okos eszközeinken, és bármit megkaphatunk.

Felcsapjuk a hálót, megrendeljük a cuccot, és az pillanatok alatt megérkezik. Sokak számára ez a fejlődés nem dicséretes vagy előremutató, és talán jó néhány ponton egyet is értünk ezzel. Azonban, ha van ebben a fejlődésben haszon, az az ételrendelés egyszerűsödése.

Egyszerű ember vagyok: a napom fénypontja, amikor hazaérve megdörzsölöm a csodalámpást (=a telefonomat), kívánok, és egy órán belül kopognak a vacsorával az ajtón.

Egyszerű ember vagyok: a napom fénypontja, amikor hazaérve megdörzsölöm a csodalámpást (=a telefonomat), kívánok, és egy órán belül kopognak a vacsorával az ajtón.

Nos, ezt segíti nagyban az Éhenhalok.hu KajaPont programja, amiről talán még nem tudsz túl sokat, na de most majd fogsz! Nagyon is hasznos eltérni a megszokottól és új dolgokat kipróbálni főleg, hogy ez a portál nagyon ígéretes jutalommal vonzza az éhes szájakat.

Mondjuk is, hogyan.

Pofon egyszerű a dolog: éhes vagy, letöltöd az applikációt, kiválasztod ami szem-szájnak ingere, majd hátradőlsz. Amíg az étel megérkezik, addig pedig eltervezed, melyik filmet nézed majd meg közben. Ennyi az egész!

Számos előnye van egyébként annak, ha rajtuk keresztül rendelsz. Főként a Budapesten, az agglomerációban és Pécsett élők számára – egyelőre ugyanis a felsoroltak környékéről csatlakoztak éttermek a rendszerbe.

Az Éhenhalok.hu applikációja egy kattintásra van tőled!
Az Éhenhalok.hu applikációja egy kattintásra van tőled!

A rendelés menete egyszerű és könnyen megy. Regisztráció nélkül is működik a dolog, és van még egy hatalmas bónusz, ami az ételrendelő szolgáltatók közül kiemelkedően egyedi és talán emiatt éri meg a leginkább, ha mégiscsak létrehozol egy profilt.

Ugyanis a rendelések során minden 100 forint után jóváírnak 1 KajaPontot. A KajaPontok sosem évülnek el, szépen gyűlnek-gyarapodnak, egészen addig, amíg kedved nem támad felhasználni őket valamilyen kedvezményre. Például az aktuális rendelésedet is fizetheted pontokkal, de hamarosan beválthatod a pontjaidat ajándéktárgyakra. Nálam mondjuk a KajaPont kajáért abszolút nyerő, de kinek mi, ugye…

A slusszpoén az egészben, hogy a résztvevő éttermek közül mindennap kiválasztásra kerül 2-3 hely, ahonnan a rendelésed dupla pontot (tehát 100 forintonként 2 KajaPontot) ér. Mindezt pedig nemcsak online, bankkártyával, de Barion tárcádból, vagy SZÉP kártyáról – annak is év végéig bármely zsebéből fizetheted!

Ezek után Rátok bízom, kipróbáljátok-e a KajaPont-gyűjtést. Egy biztos: én az első pontjaimat sushi-val fogom bezsákolni.

Fizess bankkártyával, vagy a SZÉP-kártyád bármely zsebéből 2021. végéig!
Fizess bankkártyával, vagy a SZÉP-kártyád bármely zsebéből 2021. végéig!

Ha rám hallgattok, és szeretnétek egy jót enni és közben néha jót tenni, ránéztek az éttermi választékra. Szó szerint jót (t)ehettek ezzel, ugyanis az Éhenhalok.hu minden évben kiválaszt pár non-profit szervezetet, akiket az applikációban leadott rendelések után alkalmanként 100 Ft-tal támogatnak a bevételeikből. A legutóbbi gyűjtések gyermekkórházaknak és egy alapítványnak mentek. Ha másért nem is, ezért érdemes éhesnek lenni!

Facebook
Instagram