Csillagjegyek, akikkel isteni egy romantikus kaland

Nem minden kapcsolat tart egy életen át. Vannak röviden, de forrón lángolók, és vannak hosszan égők. Mindkettőre szükség van az életben. A vad szenvedélyes viszonyra ugyanúgy, mint a tartós kapcsolatra.

Íme néhány csillagjegy, akikkel mámorító egy kaland, és a legjobb rövid távú partnerek:

Kos

A Kos minden egyes napból a legtöbbet hozza ki, éppen ezért vele a legszórakoztatóbb a rövid távú kapcsolat. Mindig kizökkent a komfortzónádból, és új dolgokat eszel ki. Minden vele töltött pillanat emlékezetes, mert soha nem lassul le. Soha nem unatkozik. Mindig van egy szórakoztató ötlete, amit kipróbál, akár otthon tartózkodik, akár nem. A Kossal egy tartós kapcsolat sem rossz, de ha csak egy kis időt töltesz vele, akkor biztosan hihetetlen hatással lesz rád.

Ikrek

Az Ikrek mindig készen áll a szórakozásra. Amikor rosszul érzed magad, vele biztosan újra feltöltődsz, mert mindig tudja, mit kell mondani. Lehet, hogy nem lesz örökké az életed része, de amíg a kapcsolat tart, addig azt fogod érezni, hogy élsz. Megdobogtatja a szíved és felpezsdíti a véred, mert tele van szenvedéllyel és életkedvvel. Amikor egy Ikrekkel vagy, az izgatottsága biztos, hogy téged is magával ragad. Vele minden egyes napban meg fogod találni a szépséget.

Oroszlán

Az Oroszlán mellett úgy fogod érezni, te vagy a legfontosabb személy a szobában. Amikor a figyelme rád irányul, a legszerencsésebb embernek fogod érezni magad. Tehát még akkor is, ha csak rövid időt töltesz vele, minden pillanatra emlékezni fogsz. Boldog leszel, hogy lehetőséged volt együtt mulatni vele, még ha csak egy kis ideig is. Az Oroszlán a természet ereje, ezért hatalmas hatást gyakorol mindenkire, akivel találkozik, különösen azokra az emberekre, akiket beenged a szívébe.

Szűz

Annak ellenére, hogy a Szűz legtöbbször a hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben, nagyon sokféle leckét taníthat neked, még akkor is, ha csak rövid ideig randizol vele. A Szűz magas követelményeket támaszt önmagával szemben. Azt fogja adni neked is, amit megérdemelsz. 
Megtanítja, hogyan kell bánni veled egy kapcsolatban. 

Még akkor is, ha a kapcsolat rövid, az általa tanított leckék örök érvényűek lesznek számodra. Emlékeztetnek, hogy nem elégedhetsz meg kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz, sem most, sem később..

Vízöntő

A Vízöntő távolságtartó lehet, ha nem száz százalékig biztos benned, így előfordulhat, hogy a kapcsolat nem tart sokáig. De még akkor is, ha csak rövid ideig leszel kapcsolatban egy Vízöntővel, sok olyan dolgot kaphatsz tőle, amik elgondolkodtatnak majd. Új élményeket élhetsz át, és teljesen új szemmel láthatod a világot. Ez a jegy egyedülálló, ezért semmilyen más kapcsolat nem hasonlítható össze a velük megélttel. Még azután is csodálkozni fogsz rajta, ha már rég messze jár.

Image by valuavitaly on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: