Az állatöv levonzóbb jelei

A maga módján minden nő vonzó, ez nem is kétséges. Két hasonló nő pedig természetesen nincsen, mindegyikben valami más az, ami ellenállhatatlan.
A kisugárzása, a tekintete, az alakja, a humora vagy a temperamentuma… vagy egy varázslatos mosoly. Mindenkiben más a megkapó.

EZ IS ÉRDEKELHET: AKIVEL ÖSSZEHOZHAT A VÉGZET – ELŐREJELZÉS SZINGLIKNEK

De vajon melyik jegyek a legvonzóbbak? Akikhez minden férfi vonzódik? Derítsük ki!

KOS

Ennek a jelnek a képviselői igazi mágnesek, hatalmuk pedig a ,,vad” természetességükben rejlik. Sok férfi kerül ragyogó bájuk hálójába, de a Kos nők ezt gyakran nem is reagálják le. Vonzerejük abból fakad, hogy nem követik a szabályokat, függetlenek és szabadságszeretők, ezért a rajongókat gyakran ,,lepattintják” magukról.  Sokan ennek ellenére nem tudnak vonzásuknak ellenállni. 
Tanács a Kosoknak: Ha a Kos kicsit visszavesz a vibrálásból és körülnéz, a rajongók közt minden bizonnyal megtalálja a neki megfelelő férfit.

IKREK

A jel képviselőinek vonzereje a kommunikációs képességükben rejlik. Az Ikrek lányok bárhol, bármikor, bárkivel képesek hosszas és érdekes beszélgetést folytatni, mindeközben teljesen bűvkörükbe vonni az ellenkező nem képviselőit. Az Ikrek a szavak varázsát használják, és húzzák a hálójukba a kiszemeltjüket. 
Tanács az Ikreknek: néha nem árt a férfit is hagyni szóhoz jutni!

OROSZLÁN

Az Oroszlánok roppant vonzóak, már egy mozdulatukkal, egyetlen pillantásukkal vonzzák a figyelmet. Vonzerejük abban rejlik, hogy nőiesek, királynői megjelenésűek, és képesek megteremteni  a teljes odaadás illúzióját. Abban a pillanatban azonban, amikor az „áldozat” bekerül a horogban, az Oroszlánok azonnal megváltoznak. Erős társra van szükségük, így a jegy képviselői már az első napon tesztelik az erőt. Abban az esetben, ha egy partner képes megtartani az Oroszlánt, ő neki adja teljes figyelmét – bár lehetséges, hogy csak egy ideig.

SZŰZ

A Szűzeknek a logikája és az intelligenciája az, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni. Bármikor képesek felhívni magukra afigyelmet, s aztán meg is tudják tartani azt. A Szűzek képesek a férfi érzelmeit apró darabokra szedni, ezért a férfi velük nem egyszer úgy érezheti, kihallgatáson van. Ezt nem is szereti mindegyik, ezért meglepően gyakran maradnak a vonzó Szűz lányok egyedül.    
Tanács a Szűzeknek: Fontos, hogy a Szűzek szem előtt tartsák, hogy törékeny lányok, és időről időre engedjék meg maguknak, hogy valaki vigyázzon rájuk, anélkül, hogy a következő lépések tervezésével az őrületbe kergetnék a vállalkozó kedvű férfit.

MÉRLEG

A Mérlegek bája a könnyedségben rejlik. E jel hölgyei vonzzák az ellenkező nem képviselőit, még akkor is, ha egyáltalán nem felelnek meg a törékeny lányok képének. Belső erejük hatalmas, képesek meghódítani minden ember szívét. A Mérlegek bárki fejét elcsavarják, s a meghódított boldogan sétál bele hálójukba. Nagyon ügyesen használják a varázsukat, igazi hódító bajnokok, akikért minden férfi szíve örömmel dobog.

SKORPIÓ

A Skorpiók olyanok, mint a mágnesek. Elemi erővel vonzzák a férfiakat. Pedig olykor hidegen és kissé talán durván törik össze az értük rajongók szívét. Nekik a vadászat számít, az az érdekes, amíg hódítanak. A meghódítottra aztán nincs mindig szükségük. A Skorpiók vonzereje nem ismer határokat, így meg kell tanulniuk kezelni női energiájukat. Ellenkező esetben az elégedetlen, elutasított férfiak sok problémát okozhatnak.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők vonzó nőiességgel és nem szokványos gondolkodással rendelkeznek. Csábító varázsuk van, amit sikeresen használnak. Szeretnek flörtölni, de a következményekbe ritkán gondolnak bele, így aztán olykor felettébb elcsodálkoznak a férfiak reakcióin. A látszólagos könnyedség és naivitás ellenére a Vízöntők kiváló intuícióval rendelkeznek, és ki tudnak lépni a legnehezebb helyzetből is. 
Tanács a Vízöntőknek: Ha a Vízöntő teljes jogú kapcsolatot szeretne, lassítson, és hagyja, hogy a kiválasztott férfi vigyázzon rá.