Akivel összehozhat a végzet – előrejelzés szingliknek

Senki nem szeret hosszú távon magányos lenni, hisz az ember tulajdonképpen társas lény. Rövidebb ideig jó lehet egyedül, de aztán szinte mindenki vágyódni kezd egy társ után. 

Most következő előrejelzésünk azoknak szól, akik jelenleg egyedülállók. Reméljük, már nem sokáig! Ki tudja, talán most is ott van a közelükben valaki… csak észre kell venni!

Kos
Te már annyiszor adtál esélyt a a nem megfelelő embernek a múltban, hogy megszámolni sem tudod. Ők sok élményt adtak neked, de csak az illúziót nyújtották, a szórakozást, többet nem tudtak kínálni. Most már itt az ideje, hogy olyan személynek is szentelj figyelmet, aki teljesen ellentéte az eddigi párjaidnak. Meg fogsz lepődni.

Bika
Ne tekintgess folyamatosan a múltba, fordulj  inkább a jövő felé. A múlttal eddig is már feleslegesen sokat foglalkoztál, legyen elég. Találkozni fogsz valakivel, aki végre igazán érdekel, valakivel, aki éppen olyannak lát majd, és olyannak is fogad el, amilyen vagy. Csak előre tekints, sohasem hátra!

Ikrek
Itt az ideje, hogy olyan emberbe fektess energiát, aki ugyanannyi figyelmet ad vissza, mint amennyit tőled kap. Eddig mindig olyan párt választottál, aki valahogy sosem viszonozta a te szeretetedet, de ennek most már változnia kell. Fókuszálj, és végre találkozol valakivel, aki kimutatja majd, hogy a szándékai feléd komolyak. 

Rák
Te olyan ember vagy, aki ha szeret, hajlamos arra, hogy mindent háttérbe szorít a szerelméért, még akkor is, ha nem kapod ezt a figyelmet vissza. Ez így nem jó. Olyan párt keress, aki gondoskodik rólad épp úgy, ahogy te róla. 

Oroszlán
Újra és újra ugyanazokat a köröket futod, és mindig visszatérsz ugyanahhoz a személyhez, bízva abban, hogy hátha ezúttal mást hoz a sorsotok, más lesz a történet köztetek. De persze soha nem más, csak ugyanaz ismétlődik folyton. Ideje végre találkoznod valakivel, aki teljesen más típus mint az, aki eddig érdekelt. Lépj egy nagyot, adj neki esélyt, s lehet, hogy igaz szerelmet találsz.

Szűz
Végre, sok hónapnyi várakozás után itt a te időd, kedves Szűz. Most már mindenképpen találkozol valakivel, aki tökéletesen megfelel az elvárásaidnak, csak nyisd ki jól a szemed.

Mérleg
Túl vajszívű vagy. Állandóan meg akarod ,,menteni” a körülötted élőket. Ez végülis jó, azt mutatja, hogy tiszta szívű ember vagy. Ugyanakkor hajlamos vagy arra, hogy a társjelöltek közül mindig azokat válaszd, akiket valahogy meg kell menteni, akiken valami javítani való van. Ideje olyan embert választanod, aki nem vár ,,megmentésre”, s javítani sem kell rajta semmit. Üdítő lesz a változás.

Skorpió
Te nem vagy a könnyű kalandok, a flörtök híve, bár vonzzol magad körül mindenkit. Komoly kapcsolatot, mély érzelmeket szeretnél, minden kapcsolatot komolyan is veszel. Ezért előfordult már a múltban néhányszor, hogy megszakadt a szíved. Hamarosan találkozol valakivel, aki élvezi a szerelem csodálatos folyamatát – veled.

Nyilas
Ismerd el, volt már az életedben olyan kapcsolat, amiben csak azért voltál benne, mert szerelmes vagy a szerelembe. Nemsokára találkozni fogsz valakivel, aki majd megmutatja neked, milyen is az, mikor egy másik emberbe vagy szerelmes, és nem csak egy illúzióba.

Bak
Neked egy következetes, erős társsal kell találkoznod végre. Vannak problémáid és vannak vágyaid. Szükséged van egy partnerre, aki veled lesz. Igazán veled. Hamarosan bekopogtat az életedbe.

Vízöntő
Légy reális. Nem fogsz találkozni a tökéletes partnerrel, hiszen olyan nem is létezik. Ehelyett nyisd meg a szívedet egy látszólag nem tökéletes idegennek. Meg fogsz lepődni, mennyire boldoggá fog tenni téged, ha engeded.

Halak
Talán abba kéne hagynod, hogy a szerelmet folyton a távolban keresed. Próbáld észrevenni azokat az embereket, akik már az életedben vannak. Életed nagy szerelme talán már többször is belenézett a szemedbe. Vedd észre!

EZ IS ÉRDEKELHET: A LEGSZEBB ÁLLATÖVI JELEK: EGYETLEN MOSOLLYAL VARÁZSOLNAK EL

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.