Anális együttlét – természetes elvárás minden nővel szemben?

Az anális együttlét sokak számára tabunak számít, sokakat pedig épp ezért izgat, de nem csak emiatt csigázza fel a fantáziánkat. Ott van az ismeretlen élmény izgalma, a férfiak számára pedig ez is a hódítás egy módja.

Ahogy egy barátom mondta; minél jobban elmélyül a kapcsolat, a kedvese annál jobban bízik benne, ami a szexualitásban is megmutatkozik.

Image by Freepik


Alapvetően, ha mindkét fél partner benne, az anális együttlétben semmi rossz nincs, sőt. Sok nőnek képes örömet okozni ez a fajta behatolás, és mivel a fenék izma alapból merevebb, mint a hüvely, a férfiak számára is tartogat egy kis pluszt. Némely nőnek viszont nem ad élvezetet. Utóbbi esetben kétfatja reakció érkezik; az egyik fele a férfiaknak – ha kissé csalódottan is, – de megértéssel fogadja a visszautasítást. Egy másik része nem.

A sztori számomra ott akad el, amikor a srácok igyekeznek mindent bevetni, kérlelést, alkudozást, hogy a kedvesük beadja a derekát. Megesett, hogy visszakérdeztem; „És te, hogy állsz az anális szexszel?”

Tipikus, habzó szájú feminista provokációnak tűnhet a kérdésem, pedig szimplán arról van szó, hogy nem értem a logikát. Nő vagyok, az együttlét során pedig a férfi a nő hüvelyébe hatol, ez az alap, ami mindenkinek egyértelmű. Azt is megértem, miért okoz extra élvezetet az orális, vagy épp anális együttlét a másik nemnek, de csak azért, mert nőnek születtem, természetes elvárás minden testnyílásomat behatolásra „használni”?

Image by jcomp on Freepik


Mindeközben a férfiak nagy része irtózik tőle, hogy ő töltse be a befogadó szerepét, ha anális együttlétről van szó. A külső nemi szerveink hiába nem egyformák, és hiába másképp működnek, ezen a téren nem sokban különbözünk. Mégsem lelkesedik a legtöbb férfi. Általában a szégyen, a férfi mivolt elvesztésének érzése, a kontrollvesztettség állnak a nemleges válaszok hátterében. Annak ellenére, hogy bizonyított tény; a pasik számára az anális behatolás – ha sikerül levetkőzniük a gátlásaikat, – extra élvezetet jelenthet. Kedvesük ugyanis így elérheti és izgathatja a prosztatát, ami különösen érzékeny terület.

A férfi mivolt elvesztésének kérdése nyilván ennél sokkal összetettebb, számomra mégis azt sugallja, hogy a „nővé alacsonyítás” érzetét adja. De a nőiség nem abban merül ki, hogy vaginával születtem. Nem csak a testrészeink tesznek minket azzá, akik vagyunk. Egy férfinak ez mégis elég ahhoz, hogy nőies szerepbe kényszerítve érezze magát.

A barátom – azt hiszem, – nagyon jól rátapintott egy másik, lényeges aspektusra, amikor hozzátette; „egy nő újabb és újabb szinteket tud adni, míg egy férfinál nincs szintlépés ilyen formában”. Bár ő sem engedne ilyesmit a kedvesének, abban egyetértettünk, hogy az orális, vaginális és anális együttlétek egy-egy mérföldkő a kapcsolatban. Azonban rákényszeríteni valakit arra, amit nem akar, semmilyen szinten nem szabad.

Image by gpointstudio on Freepik


Amikor ilyesmiről írok, szinte látom, ahogy megfogalmazódik a férfiakban; „oké, szóval akkor már a hálóban is minden szexistának számít?”. Teljesen természetes, ha a férfi egyfajta domináns szerepben szeretné érezni magát szeretkezés közben. Minden a közös beleegyezésen múlik, de azért a hódításban ott van az irányítás varázsa, jobban mondva; hogy a nő átadja azt.

Nyilván, azért mégis csak az az igazi lottó ötös, ha a barátnő kezdeményez az anális együttlétben. Ha ez nem történik meg, mert gátlásosabb, kevésbé fantáziadús, esetleg némi félelemmel gondol az ilyesmire, természetesen nyugodtan kezdeményezhet a férfi. Rengeteg módja van a ráérős előjátéktól a síkosítón keresztül annak, hogy mindkét fél számára élvezetes élmény legyen az anális együttlét.

Vura Hajni

nyitókép: Image by Racool_studio on Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE! Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.