3+1 bizarr online társkereső

Manapság minden egyedülálló felkeveredik valamilyen online társkereső platformra, amikor partnert keres. Nincs ebben semmi meglepő, és igazából reális is, hiszen a mai társkereső kínálat gyakorlatilag bárki és mindenki vágyait és ízlését kiszolgálja.

Persze, ha online társkeresésben gondolkodik valaki, fontos, hogy felmérje, tulajdonképpen mit is keres. Más oldalra lép fel, aki tartós kapcsolatra vágyik és megint más oldalra látogat el az, aki csak egy éjszakára vagy alkalmi kalandra keres partnert.

Az igények azonban ennél változatosabbak is lehetnek – és a legtöbb kielégítésére bizony van megoldás.

Nézzünk néhány extrémebb társkereső oldalt:

Ó kapitány, kapitányom!

A Sea Captain Date nevű weboldal a „Találd meg a hajós kapitányod” szlogennel igyekszik magához édesgetni a párkapcsolatra vágyókat.

Maga az app nagyjából úgy működik, mint a Tinder, mindezt az alkotók viszont még megfejelték egy olyan design-al, ami leginkább egy 13 év alatti gyerekeknek szóló játékra emlékezteti az embert.

Az oldalon a tengerek, a hajók és a horgászat szerelmesi találhatják meg az igazit, legalábbis ezt ígéri nekünk ez az alkalmazás. A látogatókat itt nagyjából három csoportra lehet osztani; azokra a csajozógépekre, akik nem finomkodnak a bemutatkozásnál, hanem azonnal közlik; könnyűvérű leányzóra vágynak, de nagyon. A másik csoport olyan huszonéveseket tesz ki, akik apuci yachtjával próbálnak felvágni. A harmadik a tengeri medvéké, akiket valóban simán el tudnál képzelni egy tengeri halrudacska-reklám főszereplőjeként.

Itt is meg lehet találni a szimpatikus, kedves férfiakat, akik valóban a halászat szerelmesei és egyszerűen csak egy társat keresnek maguknak ehhez – de ebben a tengerben is sokat kellene horgászni, hogy az ember lánya ilyen halat fogjon ki.

Édesek és gazdagok

A sugardaddy és sugarbaby ipar itthon is virágzik. Az ilyen jellegű társkeresőkön mindkét csapat képviseltetheti magát. Az oldalok promóit elnézve nem tudom eldönteni, vajon egy modelügynökség, vagy esetleg egy utazási iroda reklámját látom-e. A szlogenek elsődleges célcsoportja nem a regisztrálni vágyó sugardaddy-k, hanem a szerelem után áhítozó hölgyek, akiknek egzotikus élményeket, luxusutazásokat, életreszóló kalandokat ígérnek az oldalak készítői.

A sugardaddy-ket megjelenítő modelek láttán pedig az az ember benyomása, a Nagy Ő következő castingjára próbál regelni éppen. Persze, az urak is kapnak egy kis kedvcsinálót; a sugarbaby-ket megjelenítő női reklám manökenek mellett Scarlett Johansson is elbújna szégyenében, vagy épp sírva könyörögne pár szépségápolási tippért. De nem csak a sugardaddy-k és sugarbaby-k képviseltethetik magukat – a sugarmommy-knak is akad babér. Életkor, nem, nemi identitás – az oldalak mindenkinek kínálnak lehetőséget. Ahogy a pénztárca sem akadály – ha sugarbaby-ként regelsz, többek között azt is megadhatod az adatok között, milyen életszínvonalra vágysz, az átlagostól a teljes luxusig.

Nem csak a szépeké a világ

Az Ugly Schmucks (igen, jól olvasod) olyan társkereső oldal, ami kimondottan a kevésbé előnyös külsejű emberek számára készült. Az oldalon részletesen megoszthatod, mit érdemes tudni rólad -elsősorban természetesen a külsődről. Ez önmagában még nem meglepő, hisz a társkeresők többségénél van lehetőség erre. Itt viszont még a fizetésedet is közzé teheted. Ki tudja, hogy ez miért fontos információ, mindenesetre igen egyedi ötlet az Ugly Schmucks működtetőitől.

Mindenkinek a saját döntése, regel-e egy ilyen keresőre. Mégis, a szépség szubjektív fogalom, és nem vagyok biztos benne, hogy az ilyen oldalak nem ássák még jobban alá az ember önbecsülését. Ha az ember lánya nem is érzi úgy, hogy ez az oldal neki való, mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, akit – rosszindulat ide vagy oda, – el tudna képzelni az oldal felhasználói között. Mégsem az az általános, hogy ezek az emberek teljes magányban élik le az életüket – ha valakinek van önbizalma van ismerkedni, elég, ha megtalálja azt az egyet, aki úgy érzi, egy félistent, vagy épp, istennőt sodort elé a szerencse.

+1 Fétis, BDSM és még több fétis

Az ilyen jellegű társkeresők elárasztják a netet. A lábak és cipők szerelmesin túl minden megtalálható, amit fétisek alatt ért a szakirodalom és az is, amit nem. A férfi felhasználók az ilyen oldalakon meglepően szemérmesek – vagy talán csak óvatosak. Elnézve a profilképeket, a hölgyek ezzel szemben sokkal bevállalósabbak. A legkülönösebbek talán azok az oldalak, ahol sub nők keresnek domináns férfiakat. Ehhez minimum bátorság kell – legalábbis, ez jut az ember eszébe, amikor arra gondol, hogy valaki a szexuális alárendeltségét kínálja a neten.

Vura Hajni

nyitókép: Image by freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.