Semmi sem szakíthat minket el egymástól

Ne kérdezd tőlem szeretlek-e, hisz tudod a választ. Ne akarj kicsikarni belőlem vallomást, mikor tudod mennyire kívánlak. Az eszem megáll, a szavak nem tolulnak ajkamra, ha feléled a szenvedély tüze bennem. 

Miattad lobbanok lángra és égek meg, mikor végre egybeforr testünk. 

Semmi és senki nem szakíthat el minket egymástól, tudod, hogy így van. Mégis hallani akarod minden nap tőlem, hogy mennyire imádlak. Mondd nem félsz, hogy így elkopik a szavak mögött rejlő érzések ereje? Miért nem érted meg, hogy nem akarom elcsépelni azt a szót, szeretlek?

Mióta azon a végzetes napon találkoztunk, tiéd vagyok. Testestől-lelkestől hozzád tartozom. Emlékszem csak álltál a hullámzó tömeg közepén, mozdulni sem tudtam, mikor megláttalak.

Mintha villám csapott volna belém, mintha egész életemben rád vártam volna.  

Átbeszélgettük az éjszakát és hajnalra egymásba szerettünk. A Balaton közben ott hullámzott előttünk. Nyár volt, forróság, nem tudtam mennyi ideig leszel velem, de minden percét meg akartam élni. 

Most is, igy nyolc év távlatából is megélem, mert még mindig ugyanolyan hévvel tudjuk egymást szeretni.

Akár ezer életet is élhetnénk együtt, akkor sem tudnék, ha akarnék se elszakadni tőled. Nekünk találkoznunk kellett. Mi egymásnak lettünk rendelve.

Ha megríkatnak én ott vagyok bástyának, nem hagyom, hogy összeomolj. Ha az egész világ és élet kilátástalannak tűnik ott vagy mellettem és megérteted velem, hogy a szerelmünk miatt nincs jogom feladni soha. 

Mi ketten szárnyalni tudunk együtt, vagy épp a földön tartjuk egymást.

Mikor mire van épp szükségünk. Senki és semmi nem szakíthat el minket. Mi összetartozunk, amíg csak élünk.  Akkor is, ha a sorsunk egy időre elszakítana egymástól, végül akkor is visszatérnénk a másikhoz.

Mert a szíveink egymást választották akkor éjjel, és azóta is egymásért dobognak.

Sensual couple photo created by Holiak – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.