Hogyan öli meg egy nő öntudatlanul a férfi érdeklődését önmaga iránt

Ha már sokadik alkalommal sem megy jól a kapcsolat, és szinte az elején véget ér, ami igazán el sem kezdődött, akkor talán nem csak a férfiban van a hiba.

Bár ezt olykor igazán nehéz beismerni, hiszen sokkal könnyebb a másikra kenni, ha valami nem működik, mint beismerni, hogy mi magunk is hibáztunk, azért a sokadik alkalom után érdemes a saját viselkedésünket is felülvizsgálni. Vajon mit csinálunk rosszul? Vajon a viselkedésünk egyenes következménye annak, hogy a másik kihátrált a kapcsolatból?

Lehetséges!

De mik azok a női viselkedésminták, amikkel akaratunkon kívül elüldözzük a férfit?

Ha a nő tálcán kínálja magát

Egy férfi egyértelműen nem fog a nőért harcolni, ha az tálcán kínálja magát és fut utána. Ha a nő ír, hív, elhív valahová és túl nagy érdeklődést mutat, a férfinak a kisujját sem kell mozdítania. Hát miért udvarolna, ha mindent megkap anélkül is? Miért becsülne meg valamit, ami túl könnyen megadja magát? A túl könnyű préda aztán hamar unalmassá is válik, és a férfi új nő után néz.

Ha a nő anyaszerepet játszik

Ha a nő már a kapcsolat elején úgy viselkedik, mint egy házsártos feleség vagy egy túlgondoskodó anya, azzal villámgyorsan kioltja a férfi érdeklődését. A férfi szórakozásra és eufóriára, szeretetre és könnyedségre vágyik, nem pedig teherre és nyomásra.

Ha nincs semmi titokzatosság

Mindenki szereti a titokzatosságot, amikor valakit rétegről-rétegre kell megfejteni. Ha a nő már a kapcsolat elején minden kártyáját felfedi, és semmi rejtélyes nem marad körülötte, ha túl sokat beszél, és mindig minden lépéséről beszámol, eltűnik a rejtély könnyed fátyla, ami a férfiak számára szexis. Ebből pedig egyenesen következik, hogy túl hamar véget érhet a kapcsolat.

Túl nagy az igyekezet

Ha a nő mindig ugrásra kész, túlságosan elérhető és állandóan könnyedén alkalmazkodik a férfihoz, ha kiszolgálja és mindenben azonnal szolgálatára áll, az nem túl vonzó. Mindez ugyanis azt bizonyítja a férfinak, hogy nem kell nagy erőfeszítést tennie, hiszen a nő már megvan, és nem fog elmenni. Ez a viselkedés hosszú távon semmiképpen nem kifizetődő.

Ha a nőnek nincsenek elvárásai

Egy nőnek mindig magának kell követelményeket támasztania azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell bánni vele. Ha túl engedékeny, ha túl simulékony, ha elnézi a férfi rossz viselkedését, az jóra nem vezet.

Ugyanúgy az sem jó hozzáállás, ha ahelyett, hogy azt követelné, amit megérdemel, inkább beleegyezik abba, amit kap. Talán attól fél, hogy különben elriasztja a férfit, vagy önelégültnek fog tűnni? Lehetséges, mégsem vezet jóra hosszú távon ez az alázat.

Ha a nő túl buta vagy túl arrogáns

Sok nő azt gondolja, hogy a férfiak szeretik az ostoba embereket, de ez nem igaz. Amikor a nő eljátssza, hogy ostoba vagy tehetetlent, egy férfi úgy érzi, hogy vigyáznia kell rá, ami nem vonzó. Ugyanúgy ne vonzó az arrogancia sem. Persze egy nőnek tisztában kell lennie az értékeivel, de ha mindent lenéz és játssza a hercegnőt, az elég visszataszító. A férfi pedig hamar visszavonul.

Girl with bag photo created by marymarkevich – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.