Ne érd be kevesebbel, mint amire szíved vágyik

Kedvesem, szeretném ha elhinnéd, megérdemled, hogy olyan párod legyen, aki támogat és erőd ad neked. Aki gyengéd és úgy fogad el, amilyennek az isten teremtett téged. Megérdemled, hogy kényeztessen, na nem azért, mert gyenge vagy, hanem mert értékesnek tart.

Megérdemled, hogy olyan párod legyen, aki csodálatosnak lát téged.

Megérdemled, hogy olyan párod legyen, akivel közösek a vágyaitok. Aki veled képzeli el a jövőjét és ezt tettekkel is bizonyítja. Megérdemled, hogy olyan párod legyen, aki felemel, nem pedig a sárba tipor. Aki nem hagy kétségek közt vergődni, hanem mindig felvállalja, amit gondol, érez. Nem tesz úgy, mintha szeretne, miközben esze ágában sincs a kisujját sem mozdítani érted.

Hidd el, megérdemled a szerelmet. Hogy ne csak a tested szeressék, hanem a lelked is. Megérdemled, hogy tiszteljen a párod és elfogadja zokszó nélkül, ha valamire nemet mondasz. Olyan férfit érdemelsz, akit nem zavar, ha valamiben jobb vagy nála. Sőt, büszke is rád érte.

Megérdemled, hogy olyan férfi legyen az oldaladon, aki megért téged. Aki nem akar megváltoztatni azért, hogy jobban megfelelj neki. Hanem veled akar és tud fejlődni és célokat kitűzni.

Kedvesem, kérlek a fentieknél kevesebbel sose érd be. És eszedbe se jusson másnak mutatni magad azért, hogy valaki megszeressen téged. Sose keverd össze a vágyat a szerelemmel. A birtoklási vágyat a gyengéd érzelmekkel. Mert ez csak az ego nagyságát mutatja, nem a másik szerelmét.

Tartsd észben, hogy egyetlen férfi sem ér annyit, hogy depresszióssá válj azért, mert mellette úgy érzed nem vagy elég jó. Ne hidd, hogy a szerelemért megéri szenvedni.

Ha egy férfi szeret, akkor nem tesz olyat, amivel azt bizonyítja, hogy nem tisztel téged. Sose hagyd, hogy megüssön, megalázzon a szerelem nevében!

A szerelem nem egymás megváltoztatásáról, hatalmi játszmákról szól. Nincs benne abúzus, megszégyenítés. Nem egyoldalú munka, nem beletörődés. Ha szerelmes vagy lehetőséged nyílik még jobban megismerni önmagad a másik tükrén keresztül. Ez pedig bátorságot és erőt ad.

Ha valóban szerelmes két ember egymásba, akkor közös álmokat szőnek és valósítanak meg. Együtt haladnak az élet rögös útján. Nem függenek egymástól, külön-külön is egészek, de ketten összekapaszkodva a legnagyobb vihar közepette is stabilan állnak egymás mellett.

Kedvesem, ha egy férfi szeret felemel, támogat, inspirál, erősebbé tesz. Nem ül a babérjain arra várva, hogy te tedd meg helyette is a szükséges lépéseket. Veled együtt álmodik közös otthonról, családról. Közös életről. Nem csak beszél ezekről, hanem tettekkel támasztja alá mennyire szeret téged.

Ha nem ugyanazt akarjátok, ha nem érzed magad mellette biztonságban, nem vagy stabil érzéseidben iránta, akkor köszönj el tőle. Mert beérni kevesebbel, mint amire vágysz, amiért hevesebben dobog szíved megalkuvás a sorssal, de nem valódi szerelem. És nem is valódi élet...

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.