3 dolog, amiből a férfiaknak többre van szüksége, mint az intimitásból

Egy kapcsolat fontos része az intimitás, hiszen segít a bizalom megteremtésében és a partnerrel való mélyebb szintű kapcsolatteremtésben. Fontos, ez kétségtelen. De a harmónia megteremtéséhez két ember között többre van szükség, mint az ágyban való elégedettségre. A férfiak szerint is.

De vajon mi lehet az a három dolog, amire szintén vágynak, amit szeretnének megkapni a párjuktól, talán jobban is, mint a szexet?

Megértést

Mindannyian tudjuk, hogy a szex az egymás iránti szenvedély fizikai kifejeződése. De megérteni, mit érez a partner – ez az érzelmi intimitás olyan lépcsőfoka, ami magasabb szintre emelheti a kapcsolatot.

Fontos, hogy tudjunk beszélni az érzelmeinkről és tudjuk meghallgatni a párunk érzéseit is. Erre vágynak a férfiak is – hogy a párjuk megértse az érzéseiket. Ne csak higgye, hogy érti, hanem tényleg megértse.

Elfogadást

Anélkül, hogy észrevennénk, gyakran álmodozunk arról, hogy a dolgok másként működnek, elképzeljük, hogy az általunk szeretett személy egy bizonyos módon viselkedik. Nem fogadjuk el, amilyen, állandóan mást akarunk. Egy férfi azt akarja érezni, hogy szeretik, elfogadják és tisztelik őt. Nem pedig kritizálják – képzelt elvárások alapján. 

Mindenki ideális kapcsolatot szeretne kialakítani partnerével, amiben nincsenek viták, nézeteltérések. De ez soha nem történik meg, ha a nő nem tudja elfogadni a párját olyannak, amilyen.

Őszinteséget

A szex minden bizonnyal az egyik legjobb módja a bizalom építésének egy kapcsolatban. Ennek ellenére a férfiak az őszinteséget is fontosabbnak értékelik nála egy kapcsolatban. Egy hosszú távú kapcsolat egyszerűen nem építhető hazugságra, és ha nem vagyunk őszinték a párunkkal, nem számíthatunk cserébe mi sem őszinteségre. 

Ezért, ha meg akarjuk erősíteni a kapcsolatunkat, jobb, ha elkezdünk felelősséget vállalni szavainkért és ígéreteinkért. Mert az őszinteség még egy kellemetlen beszélgetés esetén is lehetővé teszi, hogy megőrizzük partnerünk tiszteletét.

Szerető, őszinte és megértő partner – erre vágynak a férfiak igazán.

Elegant man photo created by svetlanasokolova – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.