Csak téged akarlak

Mintha egy tucat szentjánosbogár költözött volna íriszedre úgy ragyog szemed. Aranypettyek ékesítik tekinteted és ezt csak ma vettem észre. Minden egyes nap felfedezek rajtad, benned valamit, amit eddig elrejtettél előlem.

Lassan bontogatod szirmaid, mert teljes pompádban nem szeretsz előttem mutatkozni.

Még mindig csak egy-egy szeletet kapok belőled, pedig lassan egy éve, hogy életembe léptél. De te félsz, ha megadnád magad teljesen szerelmünknek, hamar rád unnék. Nincs igazad, ezt bizton állthatom, mert minél többet látok belőled, annál jobban szeretlek. Minél jobban értelek, annál szebbnek látlak.

Arcodon tükröződik, hogy tiszta, romlatlan a szíved.

Ha nevetsz a legzordabb embert is képes vagy mosolyra fakasztani. Ha szomorú vagy, a kék égen is viharfelhők gyülekeznek. Ha halkan beszélsz is mindenki rád figyel. Nincs szükséged harsány, polgárpukkasztó viselkedésre, hogy észre vegyenek téged.

Engem is elvarázsoltál az első pillanatban. Pedig csak annyi történt, hogy megláttalak egy padon ülve a tóparton. Búzakék ruhád kiemelte szemed színét. Csak egy pillanatra tekintettél rám, de én attól egy pillantásodtól örökre elvesztem.

Szerelem volt első pillantásra.

Teljesen megbabonáztál. Pedig azelőtt, hogy megismertelek volna nem hittem a villámcsapásszerű szerelmekben. De te jöttél és mindent megváltoztattál. Mintha mindig ismertelek volna úgy beszéltünk egymással. Lelki kapcsolódásunkba senki nem ronthatott bele.

A külvilág számára is egyértelmű volt, hogy nekünk dolgunk van egymással.

Örülök, hogy azon az első napon volt bátorságom megszólítani. Mert azóta is összekapaszkodva járjuk utunkat. Bár ujjaid kezembe illeszted, azért olykor el is engeded azt. Na nem sokáig, csak annyi időre, hogy külön se felejtsünk el létezni.

Hiszen mi nem akarjuk egymást bilincsre verni, csak össze akarunk fonódni egymással.

Pedig, ha akarnál, magadhoz láncolhatnál. De te inkább szabadságot adsz, ami miatt -még ha el is kell mennem tőled- mindig visszavágyom hozzád. Tőlem a világ legszebb női is felsorakozhatnának előttem, akkor is csak téged akarnálak.

Mert a te szépséged a lelkedből táplálkozik és a jellemedben ölt testet.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.