4 dolog, amit a férfiak megtehetnek a jobb előjátékért

Az előjáték gyakran nem kap kellő szerepet, pedig a nők számára az előjáték nem csak előfeltétel, hanem tulajdonképpen egy szükséges lépés az aktus előtt. Főképpen azért, mert míg a férfiak egy pillanat alatt szexre készek, a nőknek sokkal hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy szexuális stimulációt érezzenek. 

Az előjáték a szexuális lendület felépítéséről szól. Lépései egyenként követhetők egyik erogén zónától a másikig, hogy örömet okozzanak a nőnek. Célja a nő öröme, bár a férfiak számára is élvezetes.

Csupán néhány trükköt kell alkalmazni hozzá.

EZ IS ÉRDEKELHET: HAT TIPP A JOBB SZEXUÁLIS ÉLETÉRT

Fontos a szex előtti hangulat
Nem, nem kell mindig bornak és zenének lennie a hangulat megteremtéséhez. Könnyed érintések, fűtött pillantások, esetleg fülledt hangú suttogások csodákra képesek. Be lehet vetni néhány erotikus játékot, jelmezt is a megfelelő hangulat eléréséhez. 

Nem szégyen kérdezni
Tudod már, mi indítja be a párod? Hogy hol vannak az erogénzónái? A harapdálás az, amitől megőrül, vagy az, ha könnyedén meghúzod a haját?A gyors vagy a lassú tempót szereti? Beindítja a piszkos beszéd? A második lépés a nagyszerű előjátékhoz az, ha tudod, mit szeret és hogyan szereti a párod. Figyelj, és ha kell, kérdezz!

Egyenlő figyelem minden testrészre
Jó, ha a férfi nem csak egy csókkal kezd, és megy a mellekre, majd ugrik az alsóbb régiókba. A nőknek ugyanis sok erogén zónája van, és a férfiak dolga, hogy kitalálják, melyik váltja ki a mocorgást és a nyögést. Ha csak az egyik részre jut figyelem, nem biztos, hogy kiderül, valahol máshol jobban élvezné a nő az érintést. Csókolni, harapni kell a nyakat és felfedezni minden más testrészt. Ez rendkívül izgalomba hozhatja a nőt. Az pedig biztos, hogy jutalom jár az isteni odaadásért és a kiemelt figyelemért.

Orális stimuláció
A férfiakkal ellentétben a nőknél a behatolás nem mindig vezet orgazmushoz. Sokat segíthet viszont egy kis orális játék. Az orális stimuláció az előjáték legfontosabb része, amit mindkét fél garantáltan élvezni fog. Érdemes időt szánni rá, esetleg különböző pózokat kipróbálni, hogy emelje az aktus minőségét és fokozza a hangulatot.

A jó előjáték a nagyszerű szex titka, érdemes a férfiaknak időt szánni rá.

People photo created by cookie_studio – www.freepik.com


EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.