Hat tipp a jobb szexuális életért

Gyakorta megesik, hogy a párok közt az idő múlásával kialszik a tűz. Ahogy a mindennapok bedarálják a kapcsolatot, ahogy a gyermek befurakszik a szerelmesek közé, ahogy a fáradtság vagy a stressz győzedelmeskedik, egyre gyakoribbá válnak a gyengédségtől, erotikától mentes napok.

De még akkor is, ha ezek nem jellemzőek és minden rendben van, kell olykor a változatosság. A megszokott mozdulatok elveszíthetik az izgalom varázsát, tehát nem árt időről időre egy kis újdonságot csempészni a pásztorórákba. Mert a jónál is lehet jobb az intim együttlét!

Ehhez hoztunk tippeket

Szponzorált tartalmat olvashattok.

Beszéljetek a vágyakról
A kielégítő szexuális együttlét egyik kulcsa a bizalom és a teljes megnyílás. Nem elég csinálni, beszélni is kell a szexről. Fontos, hogy tudjátok kimondani, mit szeretnétek, mik a titkos vágyaitok, és erről kérdezzétek meg párotokat is. Mert bár magától értetődőnek érezhetitek a másik igényeit meglehet, hogy lenne más is, amit szeretne kipróbálni. Csak nem meri elmondani, illetve a tudatosítás hiánya miatt is nehéz, hiszen sokan nem ismerik saját testüket és vágyaikat.

Az újdonság iránti vágy természetes igény, ami nem csak izgalmakat hoz a mindennapjaitokba, de erősíti a köztetek lévő köteléket is.

Szánjatok időt az együttlétekre
Ne csak negyed-fél órát adjatok magatoknak, hogy egymást „lerendezzétek”. Készüljetek az együttlétre testben és lélekben. Néhány szál gyertya, egy kád illatos víz, kellemes zene és olajos masszázs jó kezdet lehet. Mert a megfelelő hosszúságú előjáték igenis fontos a jó szexhez. Ha nincsenek ötletek, vagy feszeng a pár, a felnőtt társasjátékok (pl. Monogamy, Avk: Adsz vagy kapsz?) nagyon kreatív és izgalmas, de nem tolakodó módon segítenek ebben.

Mondjátok el, hogyan jó
Ha szeretnétek, suttogjatok szerelmes szavakat kedvesetek fülébe. De ha arra van igény, használjatok pikáns szavakat, hogy felkorbácsoljátok a hangulatot. Beszélni az együttlét alatt egyáltalán nem kényelmetlen. Sőt! Iránymutató a másik félnek ha tudja, mennyire vágyik rá a partnere és mi hozza őt izgalomba. Ez akkor is jó, ha a partner passzív, hiszen suttogással, irányítással lehet ösztönözni őt.

Lepjétek meg valami újdonsággal egymást
Mindig csak este vannak az együttlétek? Akkor bújjatok össze spontán, nappal is. Eddig csak sötétben éreztétek egymást? Legyenek néha fények, hadd lakjon jól a szem. Néha nem árt valami újdonság az időpontban, a módban vagy a helyszínben. Ez főleg akkor lehet jó, ha már régóta egy párt alkottok, és minden mozdulatát ismeritek a másiknak. Néha kell, hogy új „fogásokat” is terítékre rakjatok. Ehhez elég kezdetnek, ha másként simogatjátok meg a másikat egy adott ponton…

Változtassatok a bevált pózokon
Bár a legbiztosabb és legkielégítőbb, na meg a leggyorsabb módszer valóban az, ha a bevált pózokat választjátok, azért olykor nem árt fellapozni a Káma-szútrát, hogy valami mást is kipróbáljatok. Persze nem muszáj őrült tornagyakorlatokat bevállalni, mert abból inkább nevetés lesz, mint érzéki öröm. De azért egy-két kevésbé meredek mutatványt érdemes kipróbálni, talán ezzel új elemeket is vihettek az „étlapra”.

Próbáljatok ki izgató segédeszközöket
Ma már szexuális kiegészítők egész garmadájához juthattok hozzá egyetlen gombnyomásra. Még a lábatokat sem kell kitennetek otthonról, hiszen a webshopokban is hihetetlen széles a választék felnőtt játékokból.

Pár kattintás, és a futár diszkrét csomagolásban hozza a kívánt terméket. Olyat, ami még izgalmasabbá teszi az együttlétet.

Lehet ez páros élvezetet nyújtó vagy egyéni játékszer, a lényeg az örömszerzés. Szégyenlősködni nem kell, a vágy és a kielégülés kéz a kézben kell, hogy járjanak, és ehhez olykor jól jöhet egy diszkrét rezgés.

A kielégítő szexuális élet elengedhetetlen feltétele egy jó és tartós kapcsolatnak. Ne hagyjátok, hogy elhamvadjon a tűz!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.