Az intim síkosítók, avagy földieper tejszínhabbal

A misztikus női test egy férfi számára olyan, mint egy szétcsattanni akaró földieper. Színe, formája, illata magával ragad és ellenállhatatlan vonzalmat ébreszt. Beleharapva tudod, hogy édes lesz, csak azt nem, hogy mennyire. A magok is a gyümölcs részei, de a textúrák és feromonok kavalkádja mégis azt a vágyat kelti benned, hogy fogaid közt akarod érezni.

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Lehet-e ezt a vágyakozást fokozni és egy egyébként is égiek által tökéletesen megalkotott remekművet még élvezetesebbé tenni?

A válasz: igen. Kérdés, hogy mivel? Mindez kézen fekvő: tejszínhabbal.

A földieper hasonlatot alapul véve a női szexualitás megélése folyamatosan fejlődik és az életkor előrehaladtával dinamikusan változik. Kihajt, virágzik, végül titokzatos és ellenállhatatlan gyümölcsöt hoz.

Miután párod meghódított és készen állsz arra, hogy tested intim gyümölcsöskertjébe beengedd, íme néhány sikamlós erotikus kozmetikum, amivel felforrósíthatod kapcsolatotokat.

Ha úgy érzed, még nem állsz készen, vagy kiskertedet jobban szereted egyedül gondozni, vonulj el egy meghitt, csendes szobába és próbáld ki őket egyedül.

Unsplash.com

Bizsergő mellbimbók

Ezek a krémek és gélek a teljes testen, beleértve az intim területeken is, nyugodt szívvel használhatók, bár kifejezetten a mellbimbók izgatására szánt vágyfokozó kozmetikumok. Hagyd, hogy partnered finoman bedörzsölje melleidet, majd csókjaival tested egész felületét elárassza, ezután csak élvezd a hűsítő libabőrt minden porcikádban! Igen, ott is.

Forró és hűsítő élvezetek

A kifejezetten nők részére kifejlesztett, úgynevezett folyékony vibrátorok a csikló stimulálására szolgálnak. Gyógynövény kivonatokat és nyugtató, hidratáló növényi hatóanyagokat tartalmaznak. Kend be finoman legérzékenyebb testrészedet, és körkörös mozdulatokkal juttasd el magad a csúcsra! Imádni fogod.

Ízletes finomság feromonnal fűszerezve

Az ízesített síkosítók kifejezetten orális együttléthez tervezett, általában vizes bázisú síkosítók. Miért ne dobnád fel az intim területeken saját feromonjaidat némi extra ízzel? Próbáld ki csoki, eper, mangó vagy akár zöldtea ízben! Hidd el, édesszájú partnered minden cseppjéért epekedni fog!

Hátsó gondolatok

Nincs az a női fenék, amelyen nem akad meg a férfiak szeme. Az erősebb nem képviselőinek fantáziája nők véleménye szerint sokszor felfoghatatlanul egyszerű, de ha szexről van szó, biztosíthatunk, hogy nem. Az anális élvezetek kedvelőinek speciálisan, erre a célra szánt síkosítók javasoltak.

Miben különböznek ezek az átlagos víz- vagy szilikonbázisú síkosítóktól? Egyrészt sokkal nagyobb mennyiségben kell alkalmazni, másrészt extra sikamlósak, és sokszor nyugtató, lazító, regeneráló szérumot tartalmaznak. Ebben semmiképp ne köss kompromisszumot! Válaszd a legjobb minőséget, abból is minél többet! Ezt megelőzően, ne feledd a higiénia mindenek felett!

Unsplash.com

Biztos partner a hétköznapokban

A síkosítók belépő szintje és emellett legkedveltebb kategóriája a vízbázisú síkosítók. Összességében egy dolgot mondhatunk el róla: olyan, mint a pszichológus. Mindenkinek jót tesz, és hosszú távon garantált megoldás. A minőségibb termékek bőrápoló hatóanyagokat és hialuronsavat is tartalmaznak. Érdemes odafigyelned és jól választanod, mert ha valamire, erre biztosan igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve!

Vizes játékok

Ha szereted a zuhanyzó alatt magad vagy párod kényeztetését, mindenképpen szilikonbázisú síkosítót használj! Természetesen a nedves élveztek mellett az ágyban is megállja a helyét. Amit elmondhatunk róla: végtelen élvezet. Egy dologra azonban vigyázz: foltot hagy az ágyneműn.

Forró ajkak a férfiak örömére

Az orális kényeztetők vagy más néven orális szájfények kettős funkcióval rendelkeznek. Egyrészt kellemes hűsítő érzést adhatunk férfi partnerünk számára, másrészt a szájszárasság elkerülése érdekében is javasolt. Ennek előnye, hogy egy hosszas kényeztetést követően sem kell a kulacs után kapkodni.

Síkosító férfiaknak

A férfiaknak szánt síkosítók végtelen lehetőséget rejtenek magukban. Ahogyan nevük mutatja, ezeket a készítményeket az urak alkalmazzák. Használhatók maszturbátorral történő vagy anélküli önkielégítéshez. Emellett elmondható róluk, hogy számos típusuk – az értágító növényi hatóanyagoknak köszönhetően – segít az erekció elérésében és megtartásában. Az extra élvezeti értékért kombinálható akár rezgő péniszgyűrűvel is, így kő kövön biztos nem marad.

Intim masszázs

A párok körében legnépszerűbb síkosítónak a masszázsolajok mondhatók. Egy lelkileg és testileg is gyönyört okozó erotikus masszázshoz kifejezetten szexshopokban kapható masszázsolajok javasoltak. Vágyfokozó hatásuk a feromonoknak és növényi hatóanyagoknak köszönhetően garantált. Íz és illat tekintetében a választék szinte végeláthatatlan. Egy hosszú és kellemes masszázs végeztével minden adott, hogy előkerüljön egy vibrátor vagy egy férfiaknak szánt, bár nem túl szép elnevezésű, ennek ellenére csodás kényeztetőként funkcionáló maszturbációs tojás.

Unsplash.com

Tiszta ciki megvenni?

Mégis hol érdemes megvásárolni a síkosítókat? Semmiképp ne weben. A megfelelő tanácsadás és minőség érdekében egy minőségi szexshop a megoldás. Hidd el: nem ciki. Drogériákban, benzinkutakon, szupermarketekben ezek a típusú termékek jellemzően nem kaphatók, ha mégis, csak rendkívül kis választékban.

A minőségi brandek kizárólag szexshopban elérhetők. Nézz be hozzánk és tájékozódj szégyenérzet nélkül nyíregyházi Vonuljel üzletünkben! Amennyiben nincs lehetőséged, úgy keress minket weboldalunkon, ahol bátran felveheted velünk a kapcsolatot üzenetben és telefonon egyaránt. Ebben ne alkudj meg!

Összességében elmondható, hogy az intim síkosítók az intim női testrésznek olyan, mint epernek a tejszínhab. Sosem elég belőle.

És mi az, amit még kipróbálhatsz? Bármit, ami elnyújtja és fokozza az élvezetet. Bármiről is legyen is szó, amit itt olvastál, egy dolgot ne felejts el: a vanília öntetet.

nyitókép: Image by halayalex on Freepik