Az év legnagyobb női vállalkozóknak szóló üzleti konferenciája mindenkinek szól, aki tanulni, fejlődni akar, és szeretne egy támogató közösség tagja lenni – Női Vállalkozók Napja 2024

Ma már nem csak a férfiak érnek el sikereket az üzleti világban, egyre több és több nő bizonyítja be, hogy van helye, jól megérdemelt helye a vállalkozók közt.

Mégis hogyan tudnak érvényesülni a női vállalkozók egy alapvetően még mindig a férfiak által dominált területen? Miből merítenek hitet és önbizalmat? És egyáltalán hogyan képesek egyensúlyban tartani az életüket?

Fontos kérdések, amikre érdemes megtalálni a választ – és éppen ezt a célt tűzte ki 2020-as indulásakor az első Női Vállalkozók Napja. Nőket érintő kihívásokra keresett megoldást, támogató közösséget épített akkor, s teszi ezt azóta is.

Mi nők nemcsak vállalkozók, hanem sokan édesanyák, háziasszonyok, feleségek is vagyunk. Ennyi szerep között egyáltalán nem könnyű váltani, illetve helytállni. Én egy hétgyermekes család 7. gyermeke vagyok. Édesanyám a harmadik diplomáját szerezte meg, amikor velem terhes volt. Aztán pedig 7 gyermeket nevelt vállalkozás mellett, így én abba nőttem bele, hogy ez igenis lehetséges. A Női Vállalkozók Napját az az indíttatás hívta életre, hogy szerettem volna megfejteni, hogyan tudnak a vállalkozó nők érvényesülni? Miből merítenek hitet és önbizalmat? És hogyan képesek egyensúlyban tartani az életüket? Hamar rá kellett ébrednem, hogy Magyarországon még nem létezik olyan fórum, ahol ezekre a kérdésekre hiteles, őszinte válaszokat kaphatnék. Végül a férjem biztatott arra, hogy hozzam létre én magam azt a közösséget, ahol fejlődhetek.

A Női Vállalkozók Napjával pontosan ez a cél, ezen dolgozunk.

– árulta el egy korábbi interjúban Mihalik Gyöngyvér, a Női Vállalkozók Napjának megálmodója.

Az év legnagyobb női vállalkozóknak szóló üzleti konferenciája

A Női Vállalkozók Napja egy különleges rendezvény, ahol a résztvevők példaértékű – főleg női – vállalkozóktól tanulhatnak exkluzív interjúk és előadások formájában, amelyekből rengeteg ötletet, tudást és inspirációt meríthetnek a munkájuk és a magánéletük közötti harmonikus egyensúly megteremtéséhez.

A rendezvény célkitűzése:

  • Segítséget kíván nyújtani a kezdő vállalkozó nőknek, akik eddig féltek a tettek mezejére lépni és nem tudták összeegyeztetni a vállalkozás gondolatát a magánéletükkel.
  • Irányt akar mutatni azoknak a már vállalkozó nőknek, akik akadályokba ütköznek vállalkozásuk fejlesztésében és keresik az utat a magánélet-munka egyensúlyának megteremtéséhez.
  • Olyan témaköröket hoz, amivel fejleszthetik életük minden területét, valamint olyan előadókat a színpadra állítani, akik példaképek lehetnek.
  • Biztosítani kívánja azt a befogadó, közvetlen és pozitív légkört, ahol a nők kapcsolatot építhetnek egymással, új partnerekre lelhetnek és gondolatokat cserélhetnek.

2024-ben minden korábbinál nagyobb méretben

A rendezvény most először az egész Lurdy Házat lefoglalja, hogy még több értékes programot és lehetőséget tudjon biztosítani a résztvevőknek. A legfőbb cél ugyanis az, hogy az előadások anyaga mellett még további olyan extrákkal – inspiráció, networking, exkluzív ajánlatok és nyeremények – pumpálja tele ezt a napot, ami rengeteg segítséget jelenthet egy vállalkozó nő számára.

Így idén, március 7-én több mint 1.500 résztvevő, 80 kiállító, exkluzív interjúk, gyakorlati workshopok és értékes nyeremények várnak a résztvevőkre. Olyan előadóktól tanulhatnak és inspirálódhatnak, mint például Oravecz Nóra, Dr. Zolnay Judit és Dobó Kata, miközben milliókat érő kapcsolatokat építenek.

Ami pedig az újdonságokat illeti…

  • Lesz egy külön “meetup terem”, ahol olyan szuper női vállalkozói közösségekhez kapcsolódhatnak a résztvevők, mint például az Idén Sikeres Vállalkozó Leszek kihívás résztvevői vagy a BossLadies,
  • És lesz egy külön “konzultációs terem” is, ahol 30 perces mini konzultációt foglalhatnak bizonyos szakértőkhöz egy-egy meghatározott témában.

Az idei év előadói névsora és pontos programja megtalálható a rendezvény weboldalának közepe táján: https://event.marketingamazing.hu/go/noi-vallalkozok-napja-2024/

FONTOS: Az eseményen nem csak nők vehetnek részt, az elmúlt években is sokan érkeztek a párjukkal együtt (számos olyan téma van, ami bárki számára érdekes lehet). De azoknak is szuper lehetőség, akiknek női vállalkozók a célközönsége, hiszen itt személyesen találkozhat velük.

Mi ott leszünk! Gyere el te is!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.