Belefáradt a borotválkozás és a gyantázás kényelmetlenségébe? Tapasztalja meg a lézeres szőrtelenítés fájdalommentes előnyeit!

Lehet, hogy a testszőrzetről beszélni a tabutémák egyike közé tartozik, azonban tagadhatatlan, hogy a nem kívánt szőr bárhol nőhet – akár akarjuk azt, akár nem. Igyekszünk nemcsak elérni, de meg is tartani a vágyott sima, szőrtelen bőrt, de a bosszantó, makacs szőrszálak egyszerűen mindig visszatérnek. Van azonban hatékony módszer arra, hogy végleg megszabaduljunk a kellemetlen borostától, kósza szőrszálaktól, mint magabiztosságot romboló jelenségektől. Nem a borotválkozásról vagy a gyantázásról beszélünk – ezek a módszerek fájdalmasak, elavultak és leginkább átmenetinek nevezhetnénk őket. Ehelyett a nem kívánt szőrszálak tartós megoldását mutatjuk be Önnek: a lézeres szőrtelenítést!

Alább szponzorált tartalmat olvashatnak.


Ön mihez kezd akkor, amikor elérkezettnek látja a szőrtelenítés idejét? 

A klasszikus és gyors, legkevésbé tartós borotválkozás mellett teszi le a voksát, vagy az olykor orrfacsaró illatú szőrtelenítő krémekkel próbál hosszú távú hatást elérni? Esetleg gyantázás vagy epilálás segítségével nyeri el a több napon át tartó sima bőr érzését, ám a kezelésekről egyáltalán nem egy fájdalommentes, nyugodt és pihentető “énidő” jut eszébe?

Ezzel pedig el is érkeztünk a lézeres szőrtelenítéshez!

Nem biztos benne, hogy az eljárás megfelelő az Ön számára? Cikkünkben minden égető kérdésre választ kaphat a lézeres szőrtelenítés működésével és előnyeivel kapcsolatban, illetve az eredményekről is tiszta képet mutatunk. 

Készen áll a tartósan sima, bársonyos tapintású bőrre? Már csak egy lézeres szőrtelenítésnyire van tőle!


Ismerje meg az orvosi DEKA Moveo lézeres szőrtelenítést

Az FDA (Food and Drug Administration) által validált DEKA MOTUS AY egy úttörő technológiát vezetett be, amely az Alexandrit és az Nd:YAG lézerforrásokat ötvözi egymással, forradalmasítva ezzel a szőrtelenítési eljárásokat a modern esztétikai klinikákon.

De hogyan működik ez az innovatív eszköz?

Egyszerű: a szőrtüszők a lézer által kiváltott fokozatos felmelegítés révén elpusztulnak. A kezelés kis területen ismételt mozdulatokkal történik, amely segít megszabadulni az elpusztíthatatlannak tűnő szőrszálaktól égető érzés vagy a bőr elszíneződése nélkül, emellett pedig selymes bőrének tapintása is le fogja Önt nyűgözni!

Az Alexandrit hullámhossz különösen hatékonynak bizonyul a vékony szálak kezelésére: páratlan melanin felvétellel, magas csúcsteljesítménnyel és rövid impulzushossz kiválasztásával büszkélkedhet. A MOVEO kezelőfej leegyszerűsíti és felgyorsítja a nem kívánt szőrszálak eltávolításának folyamatát, biztosítva ezzel a fájdalommentességet. 


A Deka MOVEO tehát: 

Hatékony.
Minden bőrtípusra alkalmas, eddig talán soha nem látott hatékonyságot biztosítva. Korábban a lézeres kezelések a Fitzparick 1-3 bőrtípusok esetében voltak alkalmazhatóak, azonban ebben az esetben már a Fitzparick 1-6-os bőrtípusig vehetik igénybe a páciensek a hatékony és tartós lézeres szőrtelenítést.

Fotó: portabellavita.hu

Gyors.
A hagyományos szőrtelenítő lézerek a “lövésről lövésre” módszerrel működtek, ami jelentős energiaveszteséget eredményezett a kezelések során, ez pedig akár lassú és kényelmetlen kezelést is okozhatott a páciensek számára.

A DEKA MOTUS AY – MOVEO esetében azonban a lézer rendkívül nagy sebességgel szállítódik, a kontakthűtéses zafírkristály végződése által pedig folyamatosan érintkezik a bőrrel. Ez jelentősen csökkenti a bőr által visszaverődő energiát, ezen kívül pedig nagyobb terület kezelését is lehetővé teszi. 

Biztonságos.
A DEKA MOVEO kezelőfej kifejezetten a szőrtüszőt célozza meg anélkül, hogy roncsolná a környező szöveteket. A fejlett technológia és az integrált hűtőrendszer gondoskodik arról, hogy a kezelés során ne álljon fenn az égés vagy elszíneződés veszélye.

Egyszerű.
A DEKA MOTUS AY – MOVEO lézeres szőrtelenítés professzionális felépítésének köszönhetően nemcsak azt biztosítja, hogy minden típusú bőrön hatékony lehessen a kezelés, de mostantól egész évben lehetőséget ad a lézeres szőrtelenítésre – akár nyáron is!

Fotó: portabellavita.hu

Fájdalommentes. 
Hallotta már korábban, hogy a lézeres szőrtelenítés fájdalmas? Ezek az idők már elmúltak. A DEKA MOVEO fejlett technológiája esetében kisebb villanásonkénti energia kerül felhasználásra.

Ez az eredmény kényelmesebb élményhez vezet a kezelések során, felülmúlja az eddigi lézeres kezelések által nyújtott komfort-szintet, miközben kivételes eredményeket biztosít. 


Milyen előnyökkel jár a lézeres szőrtelenítés?

Nemcsak kifejezetten a DEKA MOTUS AY – MOVEO-nak van rengeteg előnye, mint a lézeres szőrtelenítő készülékek egyik exkluzív rendszerének, de annak is, ha belevág a kezelésbe. 

Összegyűjtöttük azokat az eredményeket, amelyeknek köszönhetően vibráló magabiztosságra tehet szert:

  • Kevés / Nincs mellékhatása.

A lézeres szőrtelenítés átmeneti kellemetlenségei közé tartozhat az enyhe duzzanat vagy bőrpír, ezek azonban rövid életűek és nem tartanak tovább néhány napnál.

  • Nem kell megvárnia, amíg megnőnek a szőrszálak.

Ellentétben a gyantázással, a lézeres szőrtelenítés akkor is elvégezhető, amennyiben rövidebb szálakkal rendelkezik: az ajánlott hosszúsága a szőrszálaknak maximum 1-2 mm.

  • Pénzt takaríthat meg.

Végre nem kell végtelen számú borotvát vagy borotvahabot vásárolnia, és a havi gyantázás költségeire sem kell gondolnia. A lézeres szőrtelenítés eredménye sokkal jobban megéri az árát!

  • Elbúcsúzhat a benőtt szőrszálaktól.

A lézeres szőrtelenítés segít a fájdalmas, benőtt szőrszálakat elkerülni, így akik gyakran tapasztalnak bőrirritációt a borotválkozás vagy gyantázást követően, ettől az idegtépő jelenségtől végleg megszabadulhatnak.

  • Puha és selymes lehet a bőre hosszútávon.

A lézeres szőrtelenítés nem hagy kósza szőrszálakat maga után, ahogyan a borosta érzetet is megsemmisíti. A kezelés után selymesen sima érzetű lesz a bőre, és még ha kezdetben vissza is nőnek a szőrszálak, sokkal vékonyabbak és puhábbak lesznek, mint korábban. 

  • Gyors megoldás, hogy ne pazarolja az idejét.

A lézer sok szőrszálat képes kezelni másodpercek törtrésze alatt – ez azt jelenti, hogy a kisebb területek, például a felső ajak néhány perc alatt kezelhető. 


Hány alkalommal kell ahhoz ellátogatnia a kezelésre, hogy ezek a jól csengő eredmények az Ön számára is valósággá válhassanak? 

A növekedési időszakban lévő szőrszálak azok, amelyek érintkeznek a szőrképződésért felelős sejtekkel, így a lézer csak ezeknek tudja átadni az energiáját, ezzel elpusztítva őket. Ezeknek a szőrszálaknak a helyén a kezelést követően szőrképződés nem lesz. A nyugalmi állapotban lévő szőrszálakat azonban csak akkor lehet kezelni, amikor a növekedési szakaszba jutnak, hogy ezek is végérvényesen eltűnhessenek.

Az optimális eredmény elérése érdekében 3-6 kezelés elvégzése szükséges általában 6 hetes időközökkel, ez változhat a szőrszálak erősségétől és sűrűségétől, a bőrtípustól és a kezelt terület jellegétől függően  – erről megfelelő tájékoztatást a szakértő orvosa a konzultáció során tud adni az Ön számára, személyre szabottan. 

Fotó: portabellavita.hu

Ki legyen az Ön szakembere? Bemutatjuk a Porta Bella Vita csapatát!

Ha Ön is szeretné kiiktatni a mindennapjaiból a különböző szőrtelenítési procedúrákat, amelyek olykor fájdalmasak, vagy éppen nem nyújtanak hosszú távú megoldást, forduljon a Porta Bella Vita orvos-esztétikai klinikához!

A Porta Bella Vita szeretettel vár minden nemű és korú pácienst, hogy biztonságos és fájdalommentes eljárások és kezelések segítségével biztosítsák az Ön számára a külsejével kapcsolatos teljes elégedettséget.

A DEKA MOTUS AY – MOVEO által végzett lézeres szőrtelenítő kezelés mellett arc-, bőr-, vagy testkezelések széles skáláját kínálják, amelyeket szakemberek és hozzáértő orvosok végeznek el minden esetben.

Ők azok, akik az alapos konzultációban hisznek és abban, hogy fontos a páciensek tájékoztatása, az elő-és utókezelések ismertetése, elvárásainak megismerése: szakértelmük teljes egészében az Ön maximális elégedettségére fókuszál.

Válassza a Porta Bella Vita orvos-esztétikai klinikát, ha a kiváló minőségű anyagok, a biztonságos és fájdalommentes kezelések, valamint a hatékony és tartós eredmények híve.

Készen áll az Ön személyre szabott, lézeres szőrtelenítési tervére? 

Nem kell többet a kósza szőrszálak miatt aggódnia!

nyitókép: Image by lookstudio on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.