Elegáns laptop táskák az üzleti életben

Egyre több kütyü vesz körül bennünket, amelyek a ruháinkon és egyéb kiegészítőinkön kívül szintén a személyiségünket tükrözik. Ma már teljesen elfogadott, hogy öltözékünknek, stílusunknak megfelelő telefontokot, laptop tokot, vagy laptoptáskát választunk. A nagy divatházak ebben a szegmensben is meghatározóak lettek és a fast fashion szorgosan másolja is ezeket a trendeket.

Persze mindenféle extrém szín, anyag és forma rendelkezésre áll, de mi a helyzet az üzleti megjelenéssel? Mi az, ami elfogadott és mi az, ami már nem fér bele?

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Elegáns legyen, vagy egyedi?

Ne feledjük, hogy ha az üzleti életről van szó, akkor a kevesebb néha több elve hatványozottan érvényesül. Jó, ha nem egy csillogó-villogó laptop táskával jelenünk meg egy-egy üzleti tárgyaláson, mert visszatetszést kelthet. Persze ez ágazat függő is lehet, mert ha a divatszakmában dolgozunk akkor szinte elvárás, hogy kiegészítőink is legyenek egyediek. A hivalkodás ebben az esetben sem biztos, hogy jó, ezért nekünk kell felmérni, hogy mi az, ami belefér, hiszen nem javasolt a jó ízlés határait feszegetni.

Divatos, elegáns laptoptáskák

Rengeteg olyan viszonylag egyedi laptoptáska, laptop tok létezik, amelyek árban elérhetőek. Nem biztos, hogy az egyediség megtartásához mindenképpen horror áron kell tokot vásárolnunk. Elegáns, egyedi, üzleti megjelenést kölcsönözhet egy egyedi divatos laptoptáska is. A GUESS márka Saffiano táskái és tokjai is ezt a magas színvonalat képviselik, hiszen letisztult stílusuk mellett minőségi anyagból készültek és elrendezésük is praktikus. Ezek a kellemes tapintású táskák ökológiai Saffiano bőrből készültek, mely védi a készüléket a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Belső elrendezésük is rendkívül praktikus, terméktől függően több zsebbel rendelkeznek, némelyik cipzárral és mágneses zárral felszerelt.

A Karl Lagerfeld Sleeve exkluzív védőtok kollekció, amelyet a világhírű divattervező fejlesztett ki. A Karl Lagerfeld kollekció mindenkinek készült, aki egyedi tokot keres készüléke védelmére. A grafikák forróbélyegzésűek, ami kopásállóvá teszi őket. A tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, védelmet és stílusos megjelenést biztosít.

Férfiaknak a teljesen letisztult Tomtoc márkájú tokokat, táskákat ajánljuk. Színben, színösszeállításban, anyagban is minőségi, sőt ütésálló verziók is kaphatók. Hölgyeknek, akik az egyszerűbb vonalvezetést kedvelik szintén remek választás lehet egy ilyen laptoptáska, vagy tok.  

Azoknak a hölgyeknek pedig, akik szeretik a színesebb, vidámabb darabokat, tökéletes választásnak bizonyulhatnak a Canvaslife márka darabjai. Ezek a csodás, virágmintás termékek garantáltan feldobják még a legborúsabb napot is! Mindemellett érdemes kiemelni, hogy kiváló minőségű anyagból kialakított puha és strapabíró tokok. A virágminták nőiessé és egyszersmind elegánssá is teszik. A laptoptáskák belseje vastag, puha anyagú réteggel bélelt, azaz praktikus és maximális védelmet nyújt a készüléknek. Akiknek munkakörük megengedi és még belefér az üzleti megjelenésbe, azoknak jó választás lehet egy ilyen vidám laptoptáska. 

Exkluzív, egyedi laptoptáskák

Az előbbiekben márkás, jó minőségű, de árban elérhető laptoptáskákat mutattunk be, amelyek az irodába és üzleti tárgyalásra is tökéletesek lehetnek. Említettük, hogy a nagymúltú divatházak is készítenek ilyen kiegészítőket, ráadásul rendkívül borsos áron. Mint mindenben persze a laptoptáskák esetében is a határ a csillagos ég. Aki egy Gucci vagy Chanel laptoptáskával érkezik egy értekezletre, biztosan számíthat a résztvevők figyelmére. Persze ilyenkor nehéz pontosan megmondani, a táska szépségének, a márkának vagy a mögötte feltételezett magas árnak szól-e a figyelem. Mindenesetre egy ilyen táska általában több pénzbe kerül, mint a benne lapuló notebook, hiszen itt már több százezres, milliós összegekről beszélünk.

Öltözék és laptoptáska

Végül, de nem utolsó sorban arról se feledkezzünk meg, hogy ideális esetben öltözékünk és tartozékaink harmóniát sugározzanak. Nem éppen professzionális, ha egy virágos ruhában, szintén virágos kiegészítővel jelenünk meg az üzleti tárgyaláson. Ha lehet öltözékünk és az adott kiegészítők inkább legyenek színben és anyagban is letisztultak, mondhatni egyszerűek. Szerencsére a választék óriási, így könnyű kiválasztani a számunkra megfelelő laptoptáskát, vagy tokot. Azt is tartsuk szem előtt, hogy egyéniségünkkel, valamint munkakörünkkel is passzoljon a kiegészítőnk. Egy banki vezetőnél nyilván furcsán hat, ha megjelenik egy narancssárga laptoptáskával, ugyanígy egy reklámügynökségnél dolgozó art director is fura lehet egy egyszerű szürke, vagy fekete laptop tokkal, vagy táskával.

Fotók: ikiegeszitok.hu