A szexuális etikett 12+1 szabályát minden nőnek tudnia kell

A tangóhoz két ember kell, éppen úgy, ahogy az ősi, hálószobában járt tánchoz is. A partnered szerepe nagyon fontos, de a te szereped ugyanannyira. Ha még nem fedezted fel a szexualitásodat, itt az ideje, hogy megtedd. 

Íme a szexuális élet 12+1 szabálya, amit minden nőnek érdemes ismernie:

1. El kell mondanod, mit szeretnél az ágyban
Bármennyire is próbálkozik, a férfi nem gondolatolvasó. Ha az, ahogy az ágyban viselkedik nem izgat fel, szólj neki. Ha nem csinál valamit, amit szeretnél, mondd meg. Mutasd meg, hogyan szeretnéd. 

2. Csak semmi megjátszott orgazmus
Kerültél már olyan helyzetbe, hogy el kellett játszanod az orgazmust? Olykor beleférhet, de ha többet játszod meg, mint amennyi orgazmust valóban átélsz, akkor csak magadat okolhatod.

3. Ha kapni akarsz, adni is kell
Önzőnek lenni nem szexi.

4. Nyugodtan adj ki hangokat
Lehet sikítani, nyögni vagy bármi más hangot kiadni. Nagyon fontos, hogy a hálószobában és azon kívül is kifejezhesd az érzéseid. Szinte biztos, hogy a párod imádni fogja az élvezeted hangjait.

5. Ne írd le azonnal a férfit, akivel először nem volt jó
Az első alkalom egy új partnerrel mindig furcsának tűnik. A jó szexhez idő és gyakorlás kell, ezért ne ítélkezz elsőre. Lehet az még sokkal jobb is. (Persze ez alól kivétel, ha a partnered azt hiszi, te vagy a felfújt guminő. Ha nem is akar jobbat nyújtani, te is engedd el.)

6. Minden csak akkor, ha mindkét fél akarja
A szex első és legfontosabb szabálya a partnerek kölcsönös beleegyezése. Ha például anális szexet szeretne a párod, meg kell kérdeznie róla téged is.

7. Nem csak a férfiak maszturbálhatnak
Tanulmányok kimutatták, hogy azok a nők, akik rendszeresen maszturbálnak, sokkal jobb orgazmusban részesülnek. Ehhez nem kell feltétlenül vibrátort vásárolnod, bár az sem rossz – használhatod a kezed is.

8. Ragaszkodj a szabályaidhoz, de légy rugalmas és nyitott az új dolgokra
Általában a tapasztalatokból tanulunk. Nem baj, ha azt mondod valamire, hogy nem akarod csinálni. De ha valami egy hónap vagy egy év után kezd vonzónak tűnni számodra, ne félj megváltoztatni saját szabályaidat és kipróbálni az újat.

9. Nem kell mindig ,,igent” mondani, de a folyamatos ,,nem” megöli a kapcsolatot
Ha nincs kedved hozzá este (ellentétben sok más dologgal, amit szívesen csinálnál), ne hagyd magad kényszeríteni. Ám ahhoz, hogy egy kapcsolat bensőséges legyen, ennek megfelelően kell viselkedni. Ha mindig nemet mondasz, azzal tönkreteheted a kapcsolatot.

10. Kezdeményezhetsz
Nincs az sehol megírva, hogy csak a férfi kezdeményezhet. Próbáld ki, lehet, hogy tetszeni fog, ha te veszed kezedbe az irányítást. És neki is.

11. A férfiakat nem érdekli, ha nem vagy tökéletes
Tökéletlen csípőd van? Van egy pattanás a homlokodon? Az egyik cicid kisebb, mint a másik? Mindezt a férfi nem veszi észre. Számára az a fontos, hogy lássa, te szereted magad.

12. Élvezd!
Kapcsold ki az agyad, engedd el minden aggodalmad, és engedd meg magadnak az élvezetet. Még akkor is, ha már nem vagy 20 éves. A jó szex nem ismer korhatárt.

+1. Ha nem vagy biztos abban, hogy volt-e már orgazmusod, akkor nem volt
Ez van. De ne aggódj! A legtöbb nő valamilyen szexuális stimulációval éri el az orgazmust. Tűzd ki a célt, hogy megtanuld, hogyan juthatsz el a kielégülésig.

People photo created by Racool_studio – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: