5 dolog, amit ne hagyj ki, ha nyáron szexelsz

Nincs ezen mit tagadni – a hőmérséklet emelkedése a szexuális vágyat is fokozhatja. És ha már kedv van, és alkalom is adódik, miért ne tennél meg mindent, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a forró nyári együttlétből?

Tudtad, hogy júniusban és júliusban van a legtöbb szexszel kapcsolatos Google-keresés? Bizony, a nap, a szabadság, a D-vitamin, a bulik, a nyárral együttjáró életérzés mind-mind erősítik az emberben a vágyat egy intim együttlétre.

De mi történik, ha túl meleg van? A legnagyobb kánikulában, mikor minden szinte ragad a melegtől, az embernek legkevésbé ahhoz van kedve, hogy összesimuljon egy másik testtel. Persze ha valaki igazán akarja, ezt a helyzetet is megoldja.

Adunk néhány ötletet:

Image by Racool_studio on Freepik


Használd ki a zuhanyzót vagy a kádat

Az egyik legjobb módja annak, hogy lehűtsd magad a szex előtt vagy után, egy gyors zuhany. Ez egyértelmű. De ki mondta, hogy nem lehet az aktus is a hűsítő vízben? Akár még néhány vízálló játékot is vihettek magatokkal a pároddal a változatosság kedvéért.
A beválalósabbak a szabadban egy medencében vagy tóban is kipróbálhatják, fel tud-e forrósodni a víz az összesimuló testektől – persze, csak ha nincs a közelben senki.

Egy kis jégkocka mindig jól jön

A nyár a tökéletes időszak a jéggel való kísérletezésre. A jégkockajáték olyasvalami, amivel igazán fel lehet pörgetni az érzékeket. Kössétek be egyikőtök szemét, és óvatosan használva a jeget a felforrósodott testen, pörgessétek fel az érzékeket.

Tedd az ágyneműt a fagyasztóba

A légkondi isteni találmány, igazán életmentő tud lenni a forró nyári napokon. Nem kevésbé hasznos a hűtő sem – és nem csak arra jó, hogy az italokat hidegen tartsa. Tedd a tiszta ágyneműt a hűtőszekrénybe vagy a fagyasztóba, és csak akkor vedd ki, mielőtt ágyazol. Meg fogsz lepődni, mekkora élmény a lehűtött lepedőre feküdni.

Ha nem jó összebújni, nézzétek egymást

Azokon a napokon, amikor egy másik személlyel való bőrkontaktus gondolata egyáltalán nem vonzó, a kölcsönös önkielégítés, és egymás figyelése különösen izgató lehet. Nem csak hihetetlenül különleges élmény, de sokat taníthat arról is, mit és hogyan szeret a másik.

Egy kis szellő igazán frissítő tud lenni

Ha az intim együttlét után csatakosan fekszetek egymás karjaiban, bevethetitek a ventillátort. Ahogy a hűvös levegő átjárja az izzadt testet, finoman mozgatja a kis szőrszálakat a bőrön. Ez hihetetlenül frissítő, ugyanakkor izgató is. A mozgó levegő új érzéseket hoz létre, amik tovább fokozzák az élvezetet.

nyitókép: Image by Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE! Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET: