Tele a szekrény, mégsincs egy rongyom se avagy a női ruhatár rejtelmei

Mit vegyek fel? MIT VEGYEK FEL? Kinyitottam a szekrényt, és majdnem rámdőlt a tartalma, ennek ellenére nem találtam egy igazán hordható göncöt sem. Nincs mit felvennem, és mégsincs hely a szekrényemben.

Hogyan lehetséges ez?

Úgy döntöttem, szortírozok, és kiteszek mindent, amire TÉNYLEG nincs szükségem.

Nos, ez a kupac mi? Aha, felsők. Igazából kényelmesek, de picit nyúlottak, kicsit kopottak, sérültek. Kidobjam őket? Még jók lehetnek valamire. ÁÁÁ, végülis pizsinek tökéletesek. Átcsoportosítom őket a hálóingekhez. Jó nagy kupac lett, de vétek lenne őket kidobni egy kis nyúlás miatt. Hiszen olyan puhák.

A jobb oldalon sorakoznak az ünneplős cuccok. Néhány csinos blúz, szép pulóver. Szoknyák. Szépek, szépek. De a hétköznapokon nem hordok ilyesmit. Színházba se jutottam el ki tudja mióta… a homokozóba ki veszi fel ezt? Oké, azért csak kellenek. Végülis, ki tudja. Talán idén összejön a Mamma Mia. Marad ez a kupac is.

Mi ez itt az ünneplősök mellett? Jesszus, a 20 évvel ezelőtt hordott kapucnis pulcsim. Ó, de szerettem. Ki vele? Na de mi van, ha hirtelen 20 évvel fiatalabb leszek? Csak nem dobhatom ki! Ó, és itt a gatya, amiben az első randin voltam a férjemmel. Na meg a kedvenc kötött kardigánom, amit akkor hordtam, amikor terhes voltam. Régi szép emlékek. Biztos, hogy ezek nem mennek a kukába.

Itt a következő kupac. Felsők, nadrágok. Ebben rossz a cipzár, ezt egy kicsit fel kéne hajtani, ezt meg kicsit be kéne venni. Tudnám őket hordani, ha… és fogom is, tuti fogom is, csak jussak le a varrónőhöz. Aki végülis itt van 2 percre… Miért is nem jutottam el hozzá a elmúlt bő évben? Fene se érti. Kupac marad, majd javíttatom és hordom őket. Az idén biztosan! De legkésőbb jövőre.

És ezek mik itt? Jaaa, ezek most nem divatosak. Kidobom. Viszont semmi bajuk. Hibátlan az állapotuk, jók is rám. És végülis, még visszajöhetnek a divatba. Pazarlás lenne kidobni őket, nem igaz? Mindegyik remek… vintage. Egy vagyont fognak érni… ha majd visszajönnek a divatba.

Nem hiszem el, itt is van még egy adag. Aha, a „nem tudom, hol volt a szemem, amikor megvettem ezt a sz@rt” kupac. Nem passzolnak semmihez. Igazából hozzám sem. Viszont iszonyúan drágák voltak. Nem végezhetik a kukában. Addig visszateszem őket, míg ki nem találom, mi legyen velük. Akárcsak a cipőkkel, amikben csak ülni lehet. Ülni jó cipők. De nagyon szép, elegáns ülni jó cipők. 

Végül itt van egy tucat farmer, amiből jó, ha kettőt felveszek. Ezek is minek vannak itt? Kidobom őket. Kidobom… vagy talán nem kéne. Végülis, még jól jöhetnek.

Na, meg is vagyok. Tele a szekrény. Csupa hasznos holmi. DE MOST AKKOR MIT VEGYEK FEL?

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.