Amikor egy introvertált szerelmes lesz

Amikor az introvertált szerelmes, másképp szeret, más módon mutatja ki. Talán nem mondja akkora hévvel és olyan gyakran, talán nem feltűnően szeret, de az érzései éppen olyan mélyek.

Egy introvertált a szerelméért kilép a komfortzónájából
Egy introvertált általában szereti a saját terét, jól érzi magát a csendben, és nincs szüksége semmiféle zajra, legyen szó beszélgetésről, zenéről vagy a háttérben futó televízió hangjáról, hogy betöltse a teret. Nem érzi úgy, hogy üres a tér fecsegés nélkül.

Ha egy introvertált szerelmes lesz, szerelméért hajlandó elhagyni a komfortzónáját. Bár számára egy bár vagy kávézó nem biztos, hogy ideális helyszín a kikapcsolódásra, mert nem szeret zsúfolt helyeken lenni és túl sokat beszélgetni, a szerelméért hajlandó elmenni ilyen helyre is, mert fontos számára, hogy időt töltsön kedvesével. Egy szerelmes introvertált nem akar ennél többet.

Nem fecseg semmiségekről
Egy introvertált nem szeret fecsegni. Nem akar az időjárásról sem más felszínes dologról beszélgetni, így vele könnyű hamar rátérni a fontos dolgokra, az érdekes beszélgetésekre, ami különösen élvezetessé teszi a vele való létet. 
Kérdez az életről, a szerelemről, arról, mitől félsz, mi mozgat meg. Sok szempontból ezek a beszélgetések bensőségesebbek és örömtelibbek, mint az állandó unalmas fecsegés, amibe az emberek belefolynak. A szerelmes introvertált nem beszél erről vagy arról, konkrétabb lesz.

Számára az egész udvarlást mélyebb, tartalmasabb folyamat. Nagyszerű beszélgetőpartner, csak meg kell találni a megfelelő kapcsolatot és a jó témákat.

Egy szerelmes introvertáltnál a tettek kifejezőbbek, mint a szavak
Egy introvertált nagyszerűen tud mély beszélgetéseket folytatni. De akkor is, ha nem beszél, tettei megteszik helyette. Gyakran remek megfigyelő, ezért több dolgot vesz észre rajtad, mint mások, és megjegyzi ezeket. Előfordulhat, hogy vesz neked egy apró ajándékot, elvisz egy étterembe, amit futólag említettél, hogy szívesen megnéznéd, meglep kedvenc tábla csokoládéddal, születésnapi ajándékokat tervez, amikhez történetek kapcsolódnak.

A szerelmes introvertált lelkes megfigyelő, mindent a fejében tart, amit kedvese mond, és ha nem is mondja ezerszer, ,,szeretlek”, tettekkel bizonyítja érzelmeit.

Egy introvertáltat nem lehet siettetni
Egy introvertált nem nyílik meg könnyen, nem lesz nyitott könyv az első randevún. Persze ettől még nem titkol feltétlenül valamit, csupán az introvertáltaknak időbe telik, hogy megbízzanak az emberekben. Hidd el, a néma személy, akibe beleszeretsz, érzelmek viharát éli át a fejében. Nála türelem kell, de megéri kivárni.

A szerelmes introvertált értékeli a harmóniát
Mindenki egy tökéletes összhangban működő kapcsolatot keres. Mindannyian azt akarjuk, hogy a dolgok zökkenőmentesek és szórakoztatóak legyenek egyszerre. De egy introvertált jobban értékeli ezt a szinkront, mint mások. Az énideje fontos számára, és bár hajlandó az énidejét feláldozni a szerelméért, időnként vissza kell térnie a csendhez. 

Egy szerelmes introvertált olyan valakit keres, akivel elhallgathat. Olyan embert, akivel még a csend is kényelmes . Szeretne veled ülni egy csészével, és csak nézni a naplementét. Egy csendes, esős napot ágyban tölteni, olvasni, szeretkezni, kedvenc TV-műsort nézni, ez minden, amire vágyik. Az a partner, aki ezt tisztelni tudja, olyan partner, akivel az introvertált összhangot tud érezni.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.