7 finom jel – egy házas férfi szemében több vagy, mint barát

Mielőtt a jeleket felsorolnánk, kezdjük egy tanáccsal. Nem számít, milyen a helyzet, soha ne kezdj házas férfival. Egy házas férfival való kapcsolat csak zűrzavart okoz, és valaki a végén megsérül: vagy te, vagy a férfi családja.

Nem érdemes elfelejteni, a házas férfiak csak valami mást, valami újat keresnek, nem kell nekik asszony, hiszen már van.

Sokan próbálkoznak, sokan kacsintanak ki a kapcsolatukból. Ki nyíltan, ki finoman tapogatózva.

Ha észreveszed azokat a finom jeleket, amik arra utalnak, hogy egy nős férfi kedvel téged, időben határokat szabhatsz, és lassan eltávolodhatsz tőle.

Nos, nézzük, mik azok az árulkodó jelek, amiket nem árt észrevenni:

Image by Freepik


Féltékeny, amikor más férfiakkal beszélsz

A féltékenység az egyik olyan finom jel, ami észrevehető. Egy házas férfi, aki érdeklődik irántad fenyegetve érezheti magát, ha más férfiakkal beszélsz. Ezért gyakran félbeszakít, amikor túl közel állsz valakihez és máshoz beszélsz, vagy negatív dolgokat mondd olyan férfiakról, akikről feltételezi, hogy érdekelhetnek.

Személyes kérdéseket tesz fel

Ha egy férfi érdeklődik irántad beszélgetést kezdeményez és személyes kérdéseket tesz fel, csak hogy megmutassa, törődik veled. Ezt megteszi akkor is, ha házas. Esetleg kissé célzatosabb kérdések is elhangozhatnak, amikhez neki tulajdonképpen nem kéne, hogy köze legyen, hiszen foglalt – például kifaggat a randevúidról, randevúzási szokásaidról. És biztosan tudni akarja azt is, foglalt vagy-e.

Megpróbál közel férkőzni hozzád

Sokan szeretnek érinteni. Egy ölelés, egy kézfogás, egy karsimítás általában nem jelent semmit. Ám ha egy férfi ezt túl gyakran, vagy túl hosszan csinálja, az árulkodó lehet. Amikor egy házas férfi érdeklődik irántad, biztosan megpróbál olykor-olykor megérinteni. Akkor is, ha az érintés nem indokolt. Ha észreveszed, hogy ezt másokkal nem csinálja, különösen érdemes gyanakodni.

Apró ajándékokat ad

Ha egy házas férfi apró ajándékokat ad neked, az annak a látható jele, hogy jobban kötődik hozzád, mint kellene. Lehet, hogy ő a munkatársad, aki folyamatosan meghív ebédre, vagy megveszi neked a kedvenc csokoládédat. Időt szakít arra, hogy megfelelő ajándékot válasszon neked, és ez árulkodó.

Tipikus ajándék lehet valamilyen ékszer is attól a férfitól, aki romantikus kapcsolatot szeretne.

Nem akar beszélni a házasságáról

Nem normális, ha egy házas férfi egyáltalán nem beszél a házasságáról. Biztosan van mögötte valami rejtett ok – akár az, hogy azért nem beszél a saját magánéletéről, mert a tiédre koncentrál. Egyszerűen nem akar beszélni a feleségéről (vagy a gyerekeiről, ha vannak), és ennek az az oka, hogy kapcsolatot szeretne veled. Az is lehet, hogy a gyűrűjét is elrejti.

Különösebb ok nélkül üzen

Egy házas férfi számára a tökéletes módja annak, hogy megmutassa érzéseit, miközben mások elől elrejti őket, az üzenetek. Talán bókol, vagy azt mondja, észrevette, hogy más a frizurád. Szövegei akár titkos jelentést is hordozhatnak. Egy azonban biztos: a gyakori üzenetek, ha semmitmondóak is, annak a jelei, hogy kedvel téged.

Felfigyel a megjelenésedre

Egy házas férfi, aki vonzódik hozzád, felfigyel a megjelenésedre, és nagyon megdicsér minden alkalommal. Elég magabiztos ahhoz, hogy jelezze, a testedet nézi. Amikor legközelebb csinos ruhát viselsz, vagy új a frizurád, figyeld meg, bókol-e neked. Ha igen, akkor biztosan érdeklődik irántad.

nyitókép: Image by fxquadro on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.