Mikor a pasid megbámul egy másik nőt – 5+1 őszinte indok, amiért nincs okod haragudni

Lehet, hogy a párod fülig szerelmes beléd, olykor mégis észreveheted, hogy más nőt bámul, mikor mellette vagy. Ilyenkor jogosan felmerülhet benned a kérdés: ugyan miért néz meg mást, mikor ott vagy neki te?

Most adunk erre 5+1 olyan választ, ami biztosan megnyugtat majd!

A piros ruha vonzza a szemet

A kutatások szerint a férfiak úgy vonzódnak a piros ruhához, mint méhek a mézhez. A szín afrodiziákum a férfiak számára. Öntudatlanul is azonnal reagálnak minden nőre, aki piros ruhát visel, akkor is, ha a szerelmük ott megy mellettük. Nem hiszed? Vonulj végig pirosban az utcán és figyeld, hány szem fordul feléd!

Ha a nő vonzó, hát megnézik

Könnyű panaszkodni, ha a férfiak elbámészkodnak, de most őszintén, mi nők nem néznénk meg Ryan Goslingot vagy Hugh Jackmant ha elsétálna mellettünk? A férfiak nézelődnek. Mindegyik. Olykor kicsit hosszabban. Hogy miért? Mert egyszerűen szépet látnak. Mi magunk is megnézzük, ami szép. Ők miért ne tehetnék?

Ha a nő jelenetet csinál, megnézik

Néha a férfiak nem is a nőket nézik, hanem a zűrzavart, amit okoznak. Bárki, aki jelenetet rendez, magára vonzza a tekinteteket, különösen, ha nő az illető. De ilyenkor a férfiak nem a nőre kíváncsiak, hanem a fejleményekre.

Talán csak unatkozik

Néha csak ennyi. A séta közben a párod unatkozik. Ezért szemlélődik, nézegeti a környezetét. Mert ha másokat bámulhat, jól szórakozik. Most egy nőt figyel, mert van rajta valami feltűnő, ez előbb meg egy férfit nézett. Gondolod ő is tetszik neki? Ugye nem?

Talán hasonlít valakire

Ha olyan embert látunk, aki elképesztően hasonlít egy általunk ismert emberre, öntudatlanul megbámuljuk. Lehet, hogy a nő, aki éppen most sétált be a boltba, és akit a párod kicsit jobban megnézett, hasonlít az egyik ismerősére, volt osztálytársára, első szerelmére vagy egy hírességre. Ezért kicsit jobban odanézett. Ezzel nincs semmi gond, ugye?

Biztos, hogy bámészkodik?

Vannak esetek, mikor a férfi csak bambul. Néz, de nem is lát, mert fejben teljesen máshol jár. Nem kell rögtön idegeskedni és messzemenő következtetéseket levonni abból, ha a párod nagyon néz valamit. Hiszen lehet, hogy csak nézi, de nem látja.

Ha mégis igazad van, és sértően gyakran megbámul más nőket a párod, legjobb, ha hangot adsz aggodalmadnak. Tudnia kell, hogy zavar téged a viselkedése, de ha nem mondod neki, honnan tudná? Esetleg mutass neki egy nagyon szexi nőt te magad. Ez biztosan meglepi majd, egyúttal fel is hívja arra a figyelmét, hogy aki vele sétál, igazán beválalós, karakán nő, aki egyértelműen több figyelmet érdemel.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.