Ezért mennek el a férfiak – 6 ok, amit a nők gyakran figyelmen kívül hagynak

Mi nők hajlamosak vagyunk azt hinni, ha egy férfi elhagy egy nőt, annak az oka biztosan egy másik, aki szebb, feszesebb, fiatalabb, akinek új a teste és az illata.

Pedig a férfiak szerint ez nem így van. Legalábbis a legtöbb esetben egyáltalán nem. Férfi perspektívából ugyanis ők azért mennek el, mert:

Úgy érzik, a párjuk elhanyagolja őket

Egyetlen normális férfi sem ítélné magát életfogytiglani börtönbüntetésre egy nő mellett, aki megengedi magának, hogy tiszteletlen legyen vele szemben, azt gondolva, hogy a férfi mindent elvisel és nem sértődik meg. Olyan mellett, aki kutyát csinál a párjából, és akit nem érdekelnek a szükségletei.

Ha a nő megszállja a személyes terüket

A nő, aki önző módon azt gondolja, hogy ha egy férfi vele él, akkor nem lehet saját személyes tere, szabadideje, és általában a férfi minden lépéséről tudni akar, nagyon hamar hoppon találhatja magát. Mert minden férfinak mindig meg kell lennie a személyes terének és idejének, ahol a csend és a nyugalom várja.Ezt a kis zugot, személyes teret egy nő nem lépheti át. A férfi ugyanis bárhová elmenekül a párja elől, még a világ végére is, csak, hogy szabadon lélegezzen. Még a magányt is vállalja érte.

A hála hiánya is ok lehet

Apróságnak tűnik, de nagyon fontos. Mindenkinek jól esik a köszönet. Igen, a férfinak is. Hiszen semmi nem természetes tőlük sem.

A tiszteletlenség tiszteletlenséget szül. Ezt jó észben tartani.

A férfi elmegy, ha a nő elhanyagolja magát

Valamilyen oknál fogva egyes nők úgy gondolják, hogy ha egy férfi több éven keresztül velük él, és minden nap mellettük ébred, akkor már nincs értelme jól kinézni.

Pedig ez butaság.

Ha egy nő egész életében egy férfival akar élni, akkor minden nap adnia kell magára. Egy nő, aki lusta ahhoz, hogy a legszebbnek tűnjön párja számára, ne csodálkozzon, ha a férfi tovább áll.

Ha a nő mérgező

Ha egy nő mindig kedvetlen, mindig elégedetlen valamivel, és a mellette lévő ünnepek gyászba fordulnak, akkor a férfi először nem siet haza, majd elhagyja ezt a nőt. A férfi számára a nő öröm, energia, az, akihez jó hazatérni. Ha ez nem így van, a férfi elmegy.

Ha már nincs szeretet, csak ellenszenv

Ha férfi és nő csak elviselik egymást, de nincs kölcsönös szeretet, legfeljebb megtűrik egymást, akkor nincs miért maradni.

Talán butaság ez a férfiokfejtés, talán nem. Talán jobb, ha mi nők átgondoljuk kicsit a saját kapcsolatunk, és néhány dolgon változtatunk. Egy viszont biztos: nincs olyan hosszúlábú, fiatal, szuperszexi nő, aki képes elcsábítani a férfit a párja mellől, ha az szeret hazamenni.

Male model photo created by sergeycauselove – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:


1 Hozzászólás
  1. Végre egy cikk, ami nem arról szól, hogy a pasik mekkora szemetek… Persze nyilván van olyan is, de szerintem nem ez az általános.
    Emellett ha a cikkben a nemeket megforditjuk, akkor is igazak az állítások!

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.