5 tagadhatatlan jel: van köztetek valami

Volt már olyan találkozásod, amikor azonnal bizsergést, közös hullámhosszt éreztél? Olyan találkozásod, amikor annyira heves vonzódást éreztél, hogy szinte zavarba jöttél tőle, és azon gondolkodtál, érzi-e vajon ugyanazt a másik is, vagy az egész csak a te fejedben létezik?

Amikor vonzódsz valakihez, természetes, hogy azon tűnődsz, vajon ő is hasonlóan érez-e. Végtére is, egy lépés a másik felé sokkal kevésbé ijesztő, ha biztos a kölcsönösség. Bár lehet, hogy sosem tudod meg, hogy a másik mit érez, hacsak ki nem mondja, azért van a kölcsönös vonzalomnak számos jele, amik árulkodóak lehetnek.

A másik személy viselkedésének tükrözése, beszélgetés kezdeményezése és a fizikai közelségre vágyás csak néhány ezek közül. Szedtünk még össze néhányat:

Annyit kapsz, amennyit adsz
A kölcsönös vonzódás jele még, a kölcsönösség. Ez például azt jelentheti, hogy mindketten egyformán részt vesztek a beszélgetésekben – vagyis nem csak te vagy az, aki olyan kérdéseket tesz fel, mintha egy interjún ülnétek, hanem a másik is faggatózik rólad.

Ha úgy érzed, hogy éppen annyit kapsz, mint amennyit adsz, amikor flörtölsz valakivel, akkor valószínű, hogy az érdeklődésed nem egyoldalú.

Szemkontaktus
A szem a lélek tükre, ez egyértelmű. Ha a találkozás során a másik szemében különös fényt veszel észre, ha a másik folyamatosan szemkontaktust teremt, akkor egyértelműen érdeklődik, hiszen ez az a pillantás, ami azt mondja, csak te érdekelsz.

Tehát ha valaki vonzódik hozzád, akkor rajtad fogja tartani a szemét, akár tudatában van ennek, akár nem. Ha mellé még mosolyog is, biztos lehetsz abban, hogy viszonzásra lelt a vonzalmad.

Beszélgetés közben a csípő egymás felé fordul
Ha meg akarod tudni, a másik fél vonzódik-e hozzád, figyeld meg a csípőket. Azt kell nézned, egymás felé fordul-e a te csípőd és a kiszemeltedé. Ha ugyanis mindketten álltok, és a csípőtök egymás felé fordul, ez annak a jele, hogy osztatlan a figyelmetek egymás felé.

Arcpír, testtartás javítása
Amikor nyomokat keresel arra vonatkozóan, tetszel-e a másiknak, figyeld a mozgásban, viselkedésben bekövetkező apró változásokat is. Például ha valaki javít a testtartásán, mikor megérkezel, vagy esetleg elpirul, az egyértelmű jelzés.

Ha ezek után még keresi az alkalmakat arra is, hogy akár csak pillanatokra, de hozzád érjen, ha nem okoz gondot neki megfogni a kezed, vagy szereti megérinteni a vállad, akkor biztos a vonzalom.

Időhúzás
Ha kedvelsz valakit, megpróbálsz mindent megtenni, hogy a lehető leghosszabb ideig a közelében lehess. Ezért a vonzalom jelének veheted te is, ha a másik is húzza az időt, és igyekszik minél többet a közeledben tartózkodni.

Ha közben még feléd is hajlik a másik, az öntudatlan testtartásából biztosan tudhatod, hogy nem csak ő tetszik neked, fordítva is így van.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.