Így juss el a biztos második randiig! Íme 4+1 dolog, amit szeretnek a pasik

Az első randi viszonylag egyszerűen összejön. Nem kell más hozzá, csak egy app, pár mondat és máris megvan a találka. Ám, hogy ott mi történik, és hogy az elsőt követi-e második alkalom, az már nagyon sok mindenen múlik – és nem csak azon, hogy milyen színű a nő haja és mekkora a mellmérete.

Vajon mivel hódítható meg egy férfi?

Minden férfinek más az ideálja. Van, amelyiknek a teltebb alkat és a csendesebb személyiség, másnak a vékony, filigrán, harsány lány az esete. Van, aki a szókimondót, más a szolidabbat keresi.

Egy előző cikkünkben összeszedtük, mi az, amit soha nem szabad a férfiak szerint az első randin csinálni, most összeszedtünk olyan tulajdonságokat, amelyek vonzóak lehetnek a nőkben.

Humorérzék
A nevetést mindenki szereti – természetesen a férfiak is. A fanyar, kicsit csípős humornak, a valódi személyiség varázsának egy férfi sem tud ellenállni. Csillogó szem, nagy mosoly – egy jól sikerült, jókedvű randevúnak biztosan lesz folytatása.
Tipp: Vigyázz, a nevetés ne csapjon át vihogásba. Ne vidd túlzásba, mert a túlságosan erőltetett vicc inkább kínos, mint szórakoztató.

EZ IS ÉRDEKELHET: 7 DOLOG, AMIT A LÁNYOK UTÁLNAK AZ ELSŐ RANDIN

Önazonosság
Egy randin mindenki a legjobb formáját akarja mutatni, és ez teljesen érthető, hiszen imponálni, tetszeni akarunk. Ez azonban sajnos olykor abban nyilvánul meg, hogy megpróbáljuk megjátszani magunk, és elrejtjük a valódi énünk. Teljesen felesleges. A szög a zsákból úgyis kibújik, a megjátszott viselkedés érződik, a randipartnered pedig érzékelni fogja, hogy valami nem stimmel veled.
Tipp: Ha valami balul üt ki, nevess magadon, ha butaságokat beszélsz, ismerd el. Az önazonosság mindig aranyos, és sokkal jobban értékelik a férfiak is, mint a sumákolást.

Könnyedség
Sok nő az ismerkedés fázisában, túl kíváncsi, túl rámenős, szinte nyomás alatt tartja a férfit. Túl sokat beszél, túl sokat kérdez, az egész viselkedése túl sok. Ilyen viselkedést tapasztalva a férfi biztosan kihátrál, és udvariasan elköszön- és valószínűleg nem ad második esélyt.
Tipp: Sokkal jobb, ha könnyed vagy a randin. Ne nyomulj, ne légy erőszakos. A minden kényszer nélküli lazaság célravezetőbb.

Érdeklődés
Ha randi, akkor figyelem. Teljes figyelem a másik felé. Se mobil, se csapongó tekintet, csak fókusz. Ha odafigyelnek rá, azt mindenki szereti, férfiak és nők egyaránt.
Tipp: Be akarsz vágódni? Egyszerű a titok – figyelj a másikra.

+1: Jó beszédtéma
Egy randin érdemes ahelyett, hogy folyton magunkról fecsegnénk, beszéltetni a férfit – magáról. Szuper, ha sikerül úgy irányítanunk a beszélgetést, hogy a férfi maga meséljen a saját életéről. Ha ez sikerül, nekünk nincs más dolgunk, mint okosan hallgatni és megjegyezni a tudnivalókat – amiket aztán egy következő beszélgetésnél használhatunk.
Tipp: Gondolkodj előre, és érj ésszel célba.

Az első randira eljutni nem nagy ördöngősség, de ha nyugodt, kedves, és vicces vagy, és mindig magad adod, akkor a másodikkal sem lesz gond!

EZ IS ÉRDEKELHET:


Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.