7 dolog, amit a lányok utálnak az első randin

Nincsenek tökéletes férfiak. Mindenkinek vannak hibái. Egyeseknek kisebbek, másoknak zavaróbbak, de hibája mindenkinek van.

De vajon melyek azok, amelyek a nőket kimondottan idegesítik? Mondjuk egy első randin? Összeszedtünk néhányat!

1. Ha a férfi nem érdeklődik
Ha egy férfi nem tesz fel kérdéseket, akkor a lány úgy gondolja, hogy nem érdekli eléggé a férfit, és ez, érthető módon, a nő számára idegesítő. Mindegy, mit kérdez a férfi, csak érződjön, hogy érdeklődő és kíváncsi a válaszra. Ha így történik, már elégedettebb a gyengébbik nem, és várhatóan sikeresebb a randi.

2. Ha a férfinak nincs humorérzéke
Ugyan az élet nem játék, azért az sem jó, ha véresen komolyan vesszük. A nők ki nem állhatják a sótlan, unalmas, nevetésre képtelen férfiakat, szükségük van rá, hogy a párjuk olykor-olykor felvidítsa őket egy jó viccel. Így az a férfi, aki túl komoly egy első randin, és nem tudja megnevettetni a nőt, valószínűleg nem kap esélyt egy második randevúra.

3. Ha a férfi kerüli a szemkontaktust
Feltűnően másfelé néz a férfi? Mindent elkövet, hogy ne legyen szemkontaktus? Szinte biztos, hogy sunnyog. Ezt minden nő azonnal kiszúrja, és kivétel nélkül minden nő utálja.

Kommunikáció közben nagyon fontos a szemkontaktus, és mellé egy mosoly, ez imponál a nőknek.

4. Ha a férfi igénytelen
A tiszta haj, ápolt körmök, szép ruhák, kellemes illat csak néhány olyan dolog, amelyre a nők figyelnek. Ha a férfi jó benyomást szeretne tenni a randevún, vigyázzon a személyes higiéniájára.

5. Ha a férfi topis
Nem kell a legújabb és legdrágább divat szerint öltözni, de az nem árt, ha a férfi a randevúra nem a nagyapja topis cuccában, ezer éves, kinyúlt vagy ódivatú ruhákba jelenik meg. A nőknek fontos, hogy a férfi adjon a megjelenésére, és ne legyen neki teljesen mindegy, hogy mit vesz fel.

EZ IS ÉRDEKELHET: 5 FŐ KÜLÖNBSÉG AZ ÉRETT ÉS AZ ÉRETLEN KAPCSOLAT KÖZÖTT

6. Ha a telefon fontosabb, mint a nő
Senki sem szereti, ha valaki többet foglalkozik a telefonjával egy beszélgetés alatt, mint vele. Azonban a nők különösen háklisak erre, főleg egy első randin. Sértő, ha a mobil elvonja a figyelmet – ez persze mindkét félre igaz.

7. Ha a férfi az exről beszél
Kevés ember szeretne hallani kedvesének korábbi kapcsolatairól a legelső randin. A többin se ez a legjobb téma, sokkal jobb, ha egyáltalán nem kerül szóba. Ami volt, elmúlt. A lényeg az adott pillanat és az egymás megismerése.



Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.