Vajon van-e jelentősége a ruhánk színének?

Szerinted a színek bármilyen módon hatással lehetnek az életedre? Ha hiszed, ha nem, igen! 

Egy bizonyos színű ruhát választva bizonyos energiahullámra hangolódunk, amely erőteljesen befolyásolja mindazt, ami történik velünk. Tehát nem mindegy, milyen színű ruhát veszünk fel!

Mi most annak jártunk utána, vajon melyik színű ruha mit sugall, milyen cselekvésre sarkall:

Vörös ruha:
A vörös szín erőteljes és energikus. Vörös ruhába öltözve az ember automatikusan erősnek érzi magát, olyannak, aki bármire képes. Feszesebb lesz benne a derék, emeltebb az áll.  Vörös ruhában az ember vágyakozik arra, hogy cselekedjen. Azonban érdemes odafigyelni, nehogy az energia vakmerőségbe csapjon át!

Fekete ruha:
A fekete ruhát a változásokra vágyó emberek választják. Az ilyen színválasztás általában azt jelzi, hogy az ember nem túl elégedett az életével, és kész arra, hogy bizonyos kiigazításokat végezzen. Ezenkívül a fekete szín segít koncentrálni. A fekete szín azok számára is kedvező, akikben erős szexuális vágyak vannak, és azoknak is, akik rejtélyesnek akarnak látszani.

Fehér ruha:
Amikor valaki a fehéret választja, megpróbál belemerülni az illúziók, a kedvesség és a gondatlanság világába. A fehér szín a nőiességet és a szabadságot, a könnyedséget és a levegőt jelképezi. A fehérbe öltözött személy álmodozóbb és jóindulatúbb. A férfiak, akik szeretik a fehér ruhát állítólag lágyabbak és kényelmesebbek.

Sárga ruha:
A sárga színt általában az optimisták kedvelik. A sárgát viselők jókedvűek, ezért, azoknak az embereknek, akiknek nincs jó napja, és örömtelen az életük, a pszichológusok azt javasolják, hogy ruhájukat sárga dolgokkal egészítsék ki. Meglepő módon a sárga szín hozzájárul a fokozott szellemi aktivitáshoz is. Tehát, vizsgára vagy interjúra való felkészülés során feltétlenül érdemes megfontolni a sárga ruházat viselését.

Szürke ruha:
Szeretnél észrevétlenül elvegyülni egy tömegben? Akkor nyugodtan viselj szürke ruhát. Semleges szín, kiegyensúlyozza a hangulatot és normalizálja a jólétet. Az ilyen színű ruhát viselő ember nyugodtnak és ésszerűnek tűnik, ugyanakkor nem hagy erőteljes benyomást. Így az olyan helyzetekben, amikor tartós benyomást kell tenni a beszélgetőpartnerre, a szürke szín egyáltalán nem ajánlott.

Kék ruha:
A konzervatívok, az idealisták és a megbízható emberek részesítik előnyben a kék színű ruhát. Ezért, azoknak, akik sorsukat meghatározó fontos eseményre mennek, érdemes kék színű ruhát választani. Érdekes, hogy a kék ruha viselete enyhén csökkentheti a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, és egy nehéz nap után ellazító hatása is megfigyelhető.

Rózsaszín ruha:
A könnyedséget és a gyermeki ártatlanságot sugározza a rózsaszín ruha színe az embereknek, és ezt az érzést adja azoknak, akik viselik. Mivel a rózsaszín valódi lányos színnek tekinthető, így feltételezhető, hogy aki hordja, az érzékeny, gyengéd és romantikus. Ha valaki ki szeretné pihenni a mindennapi élet nyüzsgését, és úgy érzi magát, mint egy védtelen kisgyerek, akkor hajlamos rózsaszínbe öltözni.

Zöld ruha:
A zöld szín természetesen az életet, az egészséget, a virágzást és a termékenységet jelképezi. Ebben a színben az ember organikusan, egészségesen és kényelmesen érzi magát. Ha valakinek javítania kell az egészségét, harmonizálnia kell a családi kapcsolatokat, és pénzügyi helyzetét kell stabilizálnia, hordjon többet zöld ruhát, mert a zöld ruházat mindezt segíti.

Barna ruha:
A barna színű ruha szerelmesei általában állhatatos és megingathatatlan emberek. A legtöbb kérdésben konzervatívak, tisztességesek és nem szeretnek kockáztatni. Tehát ha valaki azt szeretné, hogy élete állandó legyen, szeretné energiával és türelemmel feltölteni az akkumulátorait, hogy kiaknázza a lehetőségeit, akkor az vegyen fel barna ruhát, mert az szervezettséget és következetességet fog biztosítani, ami nagyon gyakran hiányzik a hektikus életünkben.

EZ IS ÉRDEKELHET: 10 HAJSZÍN, AMI MINDENKIT ELVARÁZSOL 2020-BAN

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.