Hogyan viselkednek a különböző csillagjegyű nők a kapcsolatokban

Minden nő különbözik. A kapcsolatokban tanúsított viselkedésüket nemcsak jellemük és a temperamentumuk, hanem a csillagjegyük is befolyásolja. 

Mit gondolsz, rád illik a jellemzés?

Kos:
A kapcsolat létrejötte az elsődleges prioritás számodra. Még akkor is, ha nem mindig ez a helyes döntés. A párod érdeklődésének felkeltése számodra a legfontosabb, a fő feladat, a fő csata. Akkor érzel győzelmet, ha sikerül a figyelmet elnyerned. Azonban nem vagy állhatatos, nehezen tudod fenntartani a ragaszkodást, mindig új csatákat keresel.

Bika:
Nem látsz semmi okot arra, hogy rohanj egy kapcsolatba. Csak lassan, megfontoltan. Gyengéd vagy, ami hatalmas vonzerő. Érzelmi kapcsolat nélkül ez több rövidebb viszonyhoz vezethet. Szükséged van egy okra ahhoz, hogy elköteleződj, de ha van ilyen, akkor nagyszerű partnerré válsz.

Ikrek:
Az állandó inger a kulcs ahhoz, hogy érdekeljen téged egy kapcsolat. Sosem vagy teljesen biztos abban, hogy milyen partnert keresel, és úgy tűnik, hogy nem is tudod meghatározni, hogy az éppen aktuális párod iránt mit is érzel. Csak idősebb korodban hozol bölcsebb döntéseket, amik végül egészséges kapcsolatokhoz vezetnek.

Rák:
A szeretet eláraszt, így számodra az elköteleződés nem kérdés. Ennek ellenére külsőd és viselkedésed miatt állandóan bókók tömegét zsebeled be. Fékezz! Lehet hogy vonzó vagy, de ha párkapcsolatban élsz, ne játsz rá a vonzerődre. Csak összetöröd mások szívét.

EZ IS ÉRDEKELHET: ENNEK A 6 ÁLLATÖVNEK A LEGNAGYOBB A SZÍVE

Oroszlán:
Hogyan viselkedsz Oroszlánként a kapcsolatokban? Ha találsz valakit, aki tisztel téged, és a hobbijaid, ne habozz, kösd össze vele az életed. Jellemzően szeretettel veszed körül a párod, de cserébe csodálatra vágysz, akárcsak a többi embertől, emiatt nagyon önközpontűnak tűnhetsz. De végülis, mi a baj azzal, ha valaki ragyogni akar?

Szűz:
Mindig készen állsz arra, hogy a számodra ideális partner után kutass. Van egy szilárd elképzelésed arról, hogyan kell kinéznie a választottadnak. Szeretnél egy sikeres és motivált embert magad mellé, de néha a választásnál figyelmen kívül hagyod a kapcsolat egyéb aspektusait, mint a kémiát és az elégedettséget. Pedig hidd el, erre érdemes fokozott figyelmet fordítani. A kapcsolat praktikussága nem a legfontosabb.

Mérleg:
Párkapcsolatra vágysz, és nem félsz varázsodat és kacér magatartásodat felhasználni célod eléréséhez! Nem akarod azonban, hogy magától értetődőnek vegyenek, és bár kapcsolatfüggő vagy, aki könnyedén alkalmazkodik, ha nem tesz jót neked egy kapcsolat, továbblépsz.

Skorpió:
Te vagy az állatöv legkomolyabb jele. Az elkötelezettség az első számú tényező a kapcsolatodban. Negatívan viszonyulsz a kalandokhoz, és bár sokan úgy vélik, hogy a Skorpió szenvedélye akadálymentességet jelent, ez egyáltalán nem jellemző rád. Inkább pontosan az ellenkezője.

EZ IS ÉRDEKELHET: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Nyilas:
Kompromisszumok nélkül kritikus és önző lehetsz, ha a kapcsolatodról van szó. Imádsz igazat mondani, ami nagyon fontos lehet, ha bízol a „tökéletes” partnerben. Árthat viszont mindkettőtöknek, ha a társadnak nem adod meg a kellő tiszteletet. Figyeld kívülről magad egy kicsit, és javíts a viselkedéseden, ha kell.  

Bak:
Mindig céltudatos a Bak, ezért rendszerint készen áll arra, hogy megtegye az első lépést egy kapcsolatban. Van motivációd arra, hogy mindent megtegyél a romantika és a barátság fenntartása érdekében, még akkor is, ha ez kemény munkát igényel. Csodálatos veled a párkapcsolat, csodálatos feleség vagy.

Vízöntő:
Számodra fontos önmagad védelme. Gyűlölöd a kiszolgáltatott helyzeteket, és nem kockáztatod meg az érzelmi fájdalmat sem. Az egyéjszakás kaland épp neked való, mert nem igényel túl sok érzelmi kötődést. Nagyon hiányzik belőled az érzelmi nyitottság, ezért nehéz számodra egy kapcsolat. Eltart egy ideig, amíg találsz valakit, akiben megbízol

Halak:
Szereted nyitva tartani a lehetőségeket magad előtt, és általában nem lépsz bele egy kapcsolatba, ha nem vagy biztos a partneredben. Számodra fontos, hogy megtapasztald az élet minden lehetőségét. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.