Ha úgy érzed, nem bírod tovább

Teljesen rendben van, ha nem érzed jól magad a bőrödben. Teljesen rendben van, ha magadra zárod a fürdőszobát és elkezdesz zokogni olyan dolgok miatt, amikről senkinek nem akarsz beszélni. Teljesen rendben van, ha minden ok nélkül sírsz.

Az is rendben van, ha régmúlt történések jutnak eszedbe és potyognak könnyeid.

Teljesen rendben van, ha kétségbeesel, mert egy problémádra nem találod a megoldást. Teljesen rendben van, ha úgy érzed, senki sem tud segíteni rajtad, mert nem érti min mész át. Teljesen rendben van, ha olykor elszégyelled magad viselkedésed miatt. Ha olyan dolgokon nem tudsz túllépni, amin mások csak kacagnak.

Teljesen rendben van, ha a zuhany alá állsz, hogy a víz elmossa könnyeid.

Teljesen rendben van, ha ordíttatod a zenét, hogy torkod szakadtából üvölthess. Teljesen rendben van, ha másoknak azt mondod jól vagy, mert erős akarsz lenni. De teljesen rendben van az is, ha valakitől segítséget kérsz a problémád megoldásához.

Teljesen rendben van, ha egy szeretted előtt elsírod magad, felfedve előtte gyengébb, érzékenyebb oldalad.

Teljesen rendben van, ha engeded, hogy valaki megvigasztaljon és támaszt adjon. Teljesen rendben van, ha az érzelmeidet nem veszed félvállról. Teljesen rendben van, ha beszélsz mindarról, ami bánt, anélkül, hogy attól félnél, elítélnek majd érte mások.

Ember vagy, tehát gyarló és hibákkal teli, de szeretet érdemlő is. Vigyázz a lelkedre, mert a tested megbetegítheti.

Ezért hidd el, teljesen rendben van, ha nem tartod magadban érzéseidet és könnyeidet. Hanem teret adsz annak, ami fáj, akkor, amikor kell. Mert igenis teljesen rendben van gyengének mutatni magad, elvégre csak így lehet túljutni a válságon, hogy aztán minden rendben lehessen benned és körülötted.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.