Ennek a 6 állatövnek a legnagyobb a szíve

Minden ember szeretni akar, és azt, hogy őt is szeressék. Vannak, akiknek ez könnyen megy, másoknak nehezebben. Van, aki érzelemmentesebb, míg mások, még ha jól is titkolják olykor, nagyon tudnak szeretni.

6 csillagjegynek különösen nagy a szíve. Te vajon köztük vagy?

Rák
A Rákok köztudottan lágyszívűek és kedvesek, így nem meglepő, hogy itt vannak a listán. Lehetséges, hogy kicsit tapadónak, kicsit soknak tűnnek azok előtt, akik nem ismerik őket, de az érzelmeik, az odaadásuk valódi. Hihetetlenül családcentrikus, gondoskodó emberek, akik mindig arra törekszenek, hogy megmutassák, mennyire tudnak szeretni. Bármit is tesznek, az minden esetben a családjuk iránt érzett szeretetet tükrözi. Ők azok, akik mindent megtesznek azért, hogy ott lehessenek a szeretett emberek mellett, és segíthessenek, ha kell.

Halak
A Halak csillagjegyű emberek megdöbbentően empatikusak. Könnyen ráéreznek mások érzéseire, és hajlamosak is mások érzéseit és problémáit sajátjukként felvenni. Megértenek, olyan mértékben, amivel csak ritkán lehet találkozni. Bár dönteni mások helyett nem tudnak, mindent elkövetnek, hogy segítsenek. Addig nem nyugszanak, amíg az általuk szeretett emberek nincsenek békében és nem kínálják fel a vállukat szeretteiknek a helyzettől függetlenül.

Oroszlán
Az Oroszlánok vonzereje legendás, igazán nehéz nekik ellenállni. Emellett azonban kivételesen nagylelkűek is, bár ezt sokan nem is tudják róluk, mert csak az egójukat veszi észre mindenki. Pedig ők nagyszerű barátok, akik bíztatnak a nehéz helyzetekben, és soha nem haboznak megvédeni szeretteiket. Ha büszkék valamelyik szerettükre, azt sosem rejtik véka alá. Minden esetben igyekeznek kifejezni, hogy emberi kapcsolataik mennyire értékesek számukra.

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ 5 LEGÉDESEBB CSILLAGJEGY

Kos
A Kosnak fertőző és elsöprő energiája van. Olyan csillagjegy, aki teljes mértékben meg akarja tapasztalni a körülötte lévő világot. Ha célja van, azt minden körülmények közt eléri. Ha pedig szeret, nagyon szeret. A Kos mindig azoknak a sarkában van, akikhez kötődik. Védi őket, foglalkozik velük, és törekszik arra, hogy a szerettei jól legyenek.

Szűz
A Szűzek sok kritikát kapnak azért, mert visszafogottak és kritikusak, pedig a felszín alatt óriási puha szívük van. A Szűzek megpróbálják megvédeni magukat, mert tudják, mennyire intenzívek az érzelmeik, ami könnyen járhat sérüléssel. Ezért emelnek vastag falakat maguk köré. Nem is könnyű velük az élet, ám aki kitartó, az rájön, hogy megérik a fáradtságot, mert a Szűzek tényleg bármit megtesznek a barátaikért és szeretteikért. Ők valóban a legjobbakat akarják azoknak az embereknek, akik fontosak nekik.

Bak
A Bakok hasonló sztereotípiát tudhatnak magukénak, mint a Szűzek – természetük miatt mások kétségbe vonják az érzelmi mélységüket. Bár a Bakok kezdetben tétováznak, óriási szívvel rendelkeznek. Gondozásuk inkább praktikus, mint érzelmes, de szeretteikről annyi módon gondoskodnak, amennyi módon csak tudnak. Nem komfortos számukra kifejezni az érzelmeiket, de rendíthetetlen támogatást nyújtanak mindig, amikor csak szeretteiknek szüksége van rá.

EZ IS ÉRDEKELHET: