Az 5 legédesebb csillagjegy

Volt már veled, hogy szembe jött egy ismerős, és legszívesebben hátraarcot csináltál volna, hogy elmenekülj?
És olyan történt-e már, hogy egy borús, rosszkedvű napon összefutottál valakivel, aki észrevétlenül felderített, és elűzte a rossz hangulatodat?

Vannak emberek, akik energiavámpírok lévén megmérgezik, leszívják a környezetüket. Előlük menekül mindenki ahogy csak bír. És szerencsére vannak olyan emberek is, akik jó természetűek és tapintatosak. 
Akiket az emberek végtelenül édesnek tartanak, mert nem okoznak konfliktusokat, és nem veszekednek senkivel. Akiknek élvezet a társaságában lenni.

Ezek az emberek – az asztrológusok szerint – 5 csillagjegy képviselői. 

De vajon melyik az az 5 csillagjegy, akiket mindenki szeret?

Ez is érdekelhet: ÍGY FLÖRTÖLÜNK MI – A BIKA SIMOGAT, A HALAK SZEMEZ, A RÁK HAGYJA MAGÁT ELCSÁBÍTANI

ana-francisconi-1379674-unsplash.jpg


Mérleg

A Mérleg nagyon tapintatos, édes és kedves, az emberek gyakran keresik a társaságát. Szeret érvelni, szereti, ha a dolgok a kedve szerint történnek, azonban a konfliktusokat, veszekedéseket gyűlöli, ezért ezeket mindig megpróbálja elkerülni, akár még azon az áron is, hogy enged az igazából.
Fejlett az igazságérzete, nem szereti a hazugságot és mindig igyekszik, hogy harmóniát teremtsen maga körül. 

Halak
A Halak hihetetlenül lágy és édes. Szereti, ha segíthet másoknak, kiválóan kezeli a nehéz helyzeteket. Ritkán veszekszik, ha konfliktushelyzetbe keveredik, roppant tapintatosan egyszerűen kilép a beszélgetésből.  

Bika
A Bika gyakran visszatartja az érzelmeit, nehezen nyílik meg. Ugyanakkor hihetetlenül jóindulatú. Mindig nyugodtan viselkedik és minden helyzetben higgadt, erős, határozott marad. A Bikára bátran rábízhatja magát mindenki. Amellett, hogy erős személyiség, nagyon türelmes is, akit szinte lehetetlen kihozni a sodrából.

Vízöntő
A Vízöntő egyenes jellem. Nem szereti a konfliktusokat, neki az a jó, ha minden békében és nyugalomban zajlik körülötte, épp ezért távol tartja magát a kellemetlen emberektől. Mindig udvarias, figyelmes és roppant bájos a tárgyalópartnereivel.

Nyilas
A roppant intelligens Nyilas mindig kedves másokkal, mindig segítőkész. Mindenkivel azonnal közös hangot talál, a világot optimistán kezeli, ezért az emberek szeretnek a társaságában lenni.