A Halakra sorsdöntő találkozás, a Nyilasra ritka lehetőség vár – heti horoszkóp 04.15.-04.21-ig

A tavaszi időjárás kegyes hozzánk, vajon kegyesek lesznek a csillagok is? Kire mi vár a héten?

Nézd meg a horoszkópod, és megtudod!

Kos: Ezen a héten érzelmileg összezavarodsz egy előre kiszámítható fejlemény miatt. Tudtad, vártad, hogy megtörténik, hiszen egy folyamat része, mégis rettenetesen rosszul esik. Annyira, hogy majdnem bedobod a törölközőt, és feladod az eddigi terveidet a csalódottság miatt. De csak nyugi, nincs szükség drámai fejleményekre. Arra azonban igen, hogy egy kicsit gondold át a dolgokat, és rendet tegyél az életedben. Ez a hét szóljon az összegzésről.
Szerelmei életedben is nehéz időszakot élsz meg. Pároddal úgy érzitek, mindkettőtök élete más irányba halad, nem találtok közös nevezőt.
Ha szingli vagy, ideje lenne kidugni az orrod a négy fal közül.

Heti üzenet: Tegyél rendet az életedben.

Bika: Az elkövetkező napokban lehetőséged nyílik a főnökeiddel való kapcsolatod javítására. Kellemes meglepetésekre is számíthatsz, lehet, hogy remek ajánlatot kapsz.
Fontos a héten figyelmet fordítanod az egészségedre. Figyelj a tested által küldött jelekre. Ne habozz pénzt költeni egy orvosi látogatásra; nagyon fontos lehet.
Otthon most hagyd, hogy valaki vigyázzon rád. Jól fog esni egy kis odafigyelés, kényeztetés.
Ha egyedülálló vagy, ez a hét most nem kedvez a párkeresésnek. Önmagadra kell most figyelned.

Heti üzenet: Figyelj jobban oda magadra.

Ikrek: Az egészséges kapcsolatok kulcsa, hogy világos határokat húzz magaddal és másokkal szemben. Ezt a leckét kell megtanulnod ezen a héten. Ahogy fejlődünk, úgy változnak a határaink is, gondold át a sajátjaid, és mondj nemet, ha szükségesnek érzed. Ha tisztában vagy a számodra legfontosabb dolgokkal, sokkal könnyebb lesz rájönni, hogy mire kell nemet mondanod, és mit kell előtérbe helyezned, ahhoz, hogy a te érdekeid érvényesüljenek. Ha úgy érzed, hogy szükséges, vegyél kicsit vissza a tempódból, mert baj lehet.
Otthon harmónia uralkodik. A kiegyensúlyozottság és a szépség nagyon fontos számodra, és mindent meg fogsz tenni azért, hogy ezeket beépítsd a kapcsolatodba. 
Ha szingli vagy, a héten ajánlatot kapsz valakitől, akitől egyáltalán nem számítottál rá.

Heti üzenet: Ha kell, lassíts!

Rák: Ezen a héten fennáll annak a veszélye, hogy túlgondolod a dolgokat, és annyira belegabalyodsz a részletekbe, hogy jól felidegesíted magad. Így persze a problémát sem sikerül megoldanod. Ha túl szorosan ragaszkodsz a múlthoz (vagy akár valamihez a jelenedben), az szorongáshoz vezet, és korlátozza a lehetőségeid. A döntéseid tükrözzenek téged, akkor azok biztosan nem lesznek rosszak. Van egy kérdés, ami már nagyon hosszú ideje foglalkoztat – a héten választ kapsz rá.
Koncentrálj jobban a családra ezen a héten. Háttér nélkül nincs siker.
Ha egyedülálló vagy, a héten találkozhatsz a lelki társaddal.

Heti üzenet: Ne idegeskedj feleslegesen!

Oroszlán: Változol, és bár ez időnként kényelmetlen lehet, rengeteg lehetőség rejlik abban, ami benned történik! Most tényleg izgalmas időszakhoz érkezett az életed, ahol rengeteg lehetőség nyílik meg számodra. Képes leszel okosan kezelni pénzügyeidet, és érdekes ajánlatot is kapsz. Készen állsz egy új vízió követésére, ami kivezet a stagnálásból és az egyhangúságból.
A héten a szerelem ködében lebegsz, minden más emberi kapcsolatodról megfeledkezel. Vigyázz! Az egyensúly a boldogság kulcsa.
Ha a másik feled keresed, a héten romantikus kalandokra számíthatsz.

Heti üzenet: Vedd komolyan a gondolataidat.

Szűz: Ezen a héten olyan helyzetekbe kerülhetsz, amelyek a felszínen nagyon kedvesnek tűnnek, de valahogy mégis nyugtalanítanak. Ne félj a problémáktól; szembe kell nézned a félelmeiddel. Ha túlságosan szorongsz, kérj tanácsot. Hagyj fel a rossz szokásokkal, és próbálj javítani az életmódodon. Gazdálkodj okosan az időddel; ne pazarold hülyeségekre. Figyelj, kinek és mit mondasz a héten. A legjobb szándék is káros lehet olykor.
Jó hangulatban leszel ezen a héten otthon, szerelem és romantika lesz a levegőben. 
Ha szingli vagy, most mozdulj ki a barátaiddal. Jó idő van, ne tespedj otthon!

Heti üzenet: Ne félj a problémáktól!

Mérleg: Ha nem töltesz elég minőségi időt magaddal, könnyen elárasztanak mások energiái és perspektívái, és elveszíted a sajátod. Itt az ideje az erős, nagy döntéseknek. Jussanak érvényre az elvárásaid, azonban ne terheld túl magad. Próbáld meg elkerülni a kiégést; egyensúlyra van szükség mindenben, beleértve a pihenést is.
Otthon minden nyugodt és kiegyensúlyozott. A pozitivitásod valószínűleg boldogságot hoz szerelmi életedben ezen a héten, bár kevesebbet tudsz együtt lenni a kedveseddel, mint amennyit szeretnél.
Ha egyedülálló vagy, ég benned a vágy, hogy végre találkozz valakivel, aki magával ragad.

Heti üzenet: Pihenj is, ne hajtsd túl magad!

Skorpió: Ez egy nagyszerű hét lesz arra, hogy megpróbáld kitalálni, mit akarsz valójában, és, hogy te mit tudsz adni másoknak. Vigyázz, ne hagyd, hogy a túl sok gondolkodás, elemzés végül felesleges aggodalmakba csússzon. Számíthatsz néhány akadályra a héten, de könnyedén megbirkózol velük. Családtagjaid a szokásosnál több figyelmet követelnek maguknak, próbálj együttműködni velük.
A szerelmi életed virágzik. A szeretet és a megértés hasznos, megerősíti a köztetek lévő köteléket.
Ha egyedülálló vagy, ez a hét neked kedvez, csak vedd észre a kínálkozó alkalmat.

Heti üzenet: Néha érdemes türelmesebbnek lenni.

Nyilas: Ha azon elmélkedsz, hogyan jutottál el idáig, akkor a tegnapra koncentrálsz a mai nap helyett. Pedig ezen a héten jobb, ha a múlt helyett a jövővel törődsz. Ritka lehetőség vár rád, ami nem mindenkinek adatik meg, és nem is túl gyakran. Próbáld meg nem kihagyni. 
Otthon nagyon jól fogod érezni magad a pároddal, megoszthatod vele gondolataidat, ötleteidet. A spontaneitásod és a pozitív energiád optimistább színt ad a kapcsolatodnak. 
Ha szingli vagy, a héten rád találhat a szerelem.

Heti üzenet: Ne hozz elhamarkodott döntéseket.

Bak: Lehet, hogy mostanában céltalannak vagy bizonytalannak érezted magad, de ezen a héten minden a lehető legnagyszerűbb lesz. Előfordulhat, hogy érvényesítened kell az akaratod, vagy olyasmit kell erőltetned, amit nem mindenki akar; de nem baj. Ha igazad van, ne hagyd magad, csak győződj meg arról, hogy a motivációid tiszták, és a kommunikációd közvetlen. Amit most teszel, annak nagyon jó következményei lesznek.
A héten többet tudsz pihenni, és ennek köszönhetően még inkább megszilárdul a párkapcsolatod.
Ha egyedülálló vagy, élvezd ki a hetet.

Heti üzenet: Ha kalandra vágysz, fontold meg saját vállalkozás indítását. 

Vízöntő: Ezen a héten néhány emberi kapcsolatoddal és vállalt kötelezettségeddel kapcsolatban kellemetlen igazságokkal kell szembesülnöd. Próbálj meg őszinte lenni magaddal és mindenkivel, aki körülvesz. A megtévesztés és az intrika csak veszekedésekhez és problémákhoz vezet.
Sportolj és ne légy lusta. A fizikai aktivitás segít elterelni a figyelmed és segít megtanulni uralkodni magadon.
Kapcsolatod egy kis aggodalomra ad okot. Legjobb lenne, ha megbeszélnétek a dolgokat.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje változtatni ezen.

Heti üzenet: Ideje sportolnod!

Halak: Ezen a héten sorsdöntő találkozás vár rád. Olyan emberek keresztezhetik az utad, akikből barátok vagy megbízható partnerek lesznek. Gyorsan és késedelem nélkül hozz döntéseket. Bízz a megérzéseidben, és ne félj hibázni. Tényleg figyelj másokra, ne csak úgy tegyél, mintha figyelnél. Csak így tudsz együttműködni másokkal – ami ugyan kissé lelassít, de hasznos lesz a jövőre nézve.
Szerelmi életed kihívások elé állíthat. Légy türelmes, a hirtelen indulatok nem oldanak meg semmit.
Ha egyedülálló vagy, a hétvége egyedi módon valósítja meg álmodat. Legyél nyitott az új kihívásokra.

Heti üzenet: Légy bátor!