Az én ajándékom

Ketyeg az óra, csendesül a világ, szívem alatt egy másik szív dobbanásait érzem. Egy kicsinyke lélek testembe költözött, most megsúgom neked. Hallgatózik, figyel, velem örül és bánkódik.

Mert az az én titkom, hogy egy ideje már rád és rá is vigyázok.

Az én ajándékom te adtad, s én adom majd vissza neked. Néhány hónap és test-lelki kapcsolódásunkból születik egy harmadik lélek. Őrizzük majd álmát és kéz a kézben hallgatjuk lélegzetvételeit. Féltjük, óvjuk, szeretjük. Vele leszünk jóban, rosszban. Mindig.

Ez a karácsony más, mint a többi, mert saját családunk születésének pillanata ez. Mondhatnánk azt is, hogy közös utunk során új állomásra érkeztünk meg. Szívünkben szeretet, szemünkben könny, amely most az öröm miatt hullik. Mert a világ bár elsötétült, mégis egy aprócska fény, bevilágítja lelkünket.

Egy aprócska fény, most bevilágítja lelkünket.

Egy új élet ajándék, akkor is, ha nehéz időkben fogan. Mert aki jönni akar, azt nem lehet feltartóztatni. S nem is szabad! Mi most zöld utat kaptunk ahhoz, hogy közös életünk új szintre emelkedjen. Köszönöm, hogy veled tehetem ezt meg. S hogy most a te ajándékod az én ajándékom is egyben.

Innentől a világ számunkra más színbe öltözik. Mert nem csak te és én leszünk benne, hanem egy harmadik lélek is. Rá vigyázunk, őt neveljük és terelgetjük majd útján. Hallgatjuk első szavait, nézzük első elindulását.

Ketyeg az óra, csendes az éjjel, hallgasd csak! Egy aprócska szív most megdobban, és azt üzeni: nemsokára jövök, várjatok rám!

Ez is érdekelhet: Kikötnék melletted

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.