Kikötnék melletted

Kikötnék itt, ha megengeded. Nem akarok már tovább menni, maradnék melletted. Szívem nem sóvárog már kalandok után. Békére vágyom, ami úgy érzem, közeledben rám talál.

Csak fognám a kezed csendben hallgatva, ahogy levegőt veszel.

Vannak érzések, amelyekhez a szavak amúgy is kevesek. Régen kívántam az izgalmat, a szenvedélyt és az őrületet. Ma már csak azt szeretném, hogy úgy hajthassam fejemet a párnára, hogy tudom, minden rendben van körülöttem.

Ez is érdekelhet: Lelkek tánca

Te a szerelmed adnád nekem, én pedig neked a világ legszebb ajándékát. Lehetnénk egy család, ahol a tűz lángnyalábja csak a kályhában lévő fahasábokat égetné porrá. Egy harmadik lényben öltene testet kettőnk lelkének lenyomata.

Egy tiszta és ártatlan gyermek képében, akit feltétel nélkül tudnánk mindketten szeretni, úgy, ahogy van.

Kikötnék melletted, ha te is akarod. Leraknám batyum a földre, s ha úgy nyugodtabb vagy, mindig útra készen hagyom. Veled jobb ember lehetne belőlem! A kérdés csak az, hogy te tudnál-e olyat szeretni, akinek szívében a pokol honolt régen?

Megjavulnék érted, azért, mert én akarnám.

Nem kívánom már a tiltott gyümölcsöt, s nem hallgatom meg többet a bűnre csábító kígyó szavát sem.

Megváltozom, azért, hogy olyan legyek, amilyen embert megérdemelsz. Ha akarnád, ehhez a feledés kútjába dobnám mindazt, ami egykor voltam, csak hogy velem legyél.

Feltörhetnéd pajzsom, levehetnéd maszkom, neked megengedném. Lehorgonyoznék egy békés kikötőben végre. Mit gondolsz, veled megtehetném?

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.