Köszönöm, hogy vagy nekem

Köszönöm, hogy védelmezel, mióta a szívedhez találtam. S hogy nem azért óvsz, mert gyengének találsz, hanem mert így mutatod ki, hogy fontos vagyok számodra. Megnevettetsz, és azon vagy, hogy elérjem az álmaim.

Biztatsz, hiszel bennem, bármit is akarok valóra váltani.

Köszönöm, hogy amennyire képes vagy nyugalmat oltani szívembe, épp annyira fel is korbácsolod érzékeim. Megmutatod milyen az igaz szeretet útja, de ennek ellenére el tudsz engedni. Köszönöm, hogy sosem rántanál le a földre, hogy jobbnak, többnek érezd magad nálam.

Sőt, ha sírok a könnyeim láttán a te szíved is fáj. S ha eltörik a szárnyam beléd karolva tovább járhatok.

Köszönöm, hogy tisztelsz, szeretsz és őszinte vagy velem mindig, minden körülmény között. Hogy elmondod azt, ha hibát vétettem, mert segíteni szeretnél. Köszönöm, hogy nem vársz el tőlem semmit, mert elég az, hogy szeretjük egymást.

Hogy az életedbe léphettem, s azóta folyton tanulunk egymástól.

Köszönöm, hogy általad elindultam én is a feltétel nélküli szeretet útján. Hogy érted legyűröm magamban a birtoklási kényszerem, mert beláttam hatásodra, hogy senki szívét nem zárhatom kalitkába. Köszönöm, hogy jobbá tettél azzal, hogy megismertelek.

S hogy olyan a kapcsolatunk, amiben mindketten szabadon szárnyalhatunk.

Szerencsés vagyok, hogy miután megismered és felismered a lelkem sóhajait, válaszolsz rájuk rendületlenül. Ehhez dallamokat is komponálsz szívembe, amelyek segítenek utamon.
Köszönöm, hogy lelkembe ágyaztad magad és onnan egy tapodtat, sem mozdulsz. Remélem én is tudom mindazt nyújtani neked, mint amit én kapok tőled.

Ez is érdekelhet: Hoztad a tavaszt

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.