Csak szeress!

Légy te a tükör, hogy benned magamat láthassam. Legyél az őszinte szó, ha az igazat kell hallanom. Legyél a tisztelet, amit kapni akarok és legyél te a szeretet, amire igazán szükségem van…

és hidd el, mindez leszek én is neked.

Ne elégedj meg azzal, ha futtában azt mondom neked, szeretlek, miközben rád se nézek, és gondolatban messze járok. Szólj rám, és én is szólok majd neked. Legyél ott a mindennapjaimban, a szürkékben, a fáradtakban, a mosolygósban és a csodákban. Beszélj velem, beszélj nekem. Beszélj, és tegyél róla, hogy meghalljam, amit mondasz, ne csak süket fülekre találj! Cserébe én is noszogatlak majd, ha te nem figyelsz rám.

Vagy tudod mit? Veszekedjünk! Mit bánom én, ha hangos is.

Mondd ki, ha nem tetszik, ha máshogy akarod, kimondom én is, és majd középen találkozunk. Mert ennek így kell lennie. Középen kell találkozni, ahol neked is, és nekem is megfelel. Tökéletlen vagyok és te sem vagy tökéletes, de amíg mindketten teszünk lépést egymás felé, ez mit sem számít.

Külön útjaink egy ponton találkoztak, de csak rajtunk múlik, hogy kapcsolódjanak, és ne csak két, egymás mellett futó út legyünk, akik nem érnek össze.

EZ IS ÉRDEKELHET: A KAPCSOLAT 7 SZAKASZA – ÚT AZ IGAZ SZERELEMHEZ

Mert nekem nem elég, ha csak egymás mellett élünk, és neked se legyen az! Legyen az életünk egy közös utazás, ami hol síma, hol meg akadályokkal teli, kanyargós vagy egyenes… de közös.

 „Legyél tükröződése annak, amit szeretnél látni másban. Ha szeretetre vágysz, szeresd magad. Ha őszinteséget keresel, légy őszinte. Ha tiszteletet igényelsz, mutasson te is tiszteletet. Azt kapod, amit adsz cserébe ”

EZ IS ÉRDEKELHET: ÚGY LEGYEN FÉRFI, HOGY ÉN NŐ LEHESSEK MELLETTE, IGAZI NŐ

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.