Legszebb, legokosabb netán a legsikeresebb vagy? Horoszkópod elárulja!

Én Mérleg csillagjegyű ember vagyok. Tudtad, hogy a Mérlegek a legkonfliktuskerülőbb népség? Ezenkívül igazmondásban, őszinteségben is bajnokok vagyunk, viszont kitartásban és hűségben nem brillírozunk. 
Hát senki nem lehet mindenben tökéletes, nem igaz? Van, aki okos, más kitartó, megint más teherbíró, éleslátó, szuperszexi, bölcs, lusta esetleg önimádó.

Mindenki leg-leg-leg valamiben. De vajon miben? Mert az azért nem mindegy! Megmutatom csillagjegyek szerint ki miben leg… Te vajon hova tartozol?

A legsikeresebb csillagjegy:

Mindenki tehetséges valamiben, ez nem kétséges. Van azonban 3 csillagjegy, amelyek univerzálisabbak a többinél, ezért őket mondjuk a legsikeresebbnek. Ezek a Szűz, a Nyilas és a Vízöntő.
A Szűz azért sikeres számos területen, mert nem fél a kemény munkától, a Nyilas képes bármit elkövetni céljai eléréséért, így ő mindig a legjobbak közt van, a Vízöntő pedig nem szereti a porhintést, igyekszik mindig mindenből valamit tanulni. Ezek a tulajdonságok mindenképpen feljogosítják őket a legsikeresebb címre.

Ez is érdekelhet: MELYIK CSILLAGJEGY MILYEN ÁLARCOT VISEL?

A legkitartóbb csillagjegy:

A Nyilas, a Rák és a Kos a három legkitartóbb csillagjegy. Ezek az emberek küzdenek, míg mások feladják, kitartanak, míg mások visszalépnek a kudarctól való félelem miatt. Amikor ők hozzákezdenek valamihez, biztosak lehetünk benne, hogy be is fejezik. A kitartás fél siker, így elmondható, hogy nem maradnak jutalom nélkül.

A legvonzóbb csillagjegy:

Ez esetben nem arról beszélünk, aki a legszebb, hanem arról, aki a legkarizmatikusabb, legnagyobb hatást gyakorolja a körülötte lévőkre. Ha ilyen szemmel nézzük, a 3 legvonzóbb jegy a Skorpió, a Mérleg és az Oroszlán.
A Skorpió képes nagy benyomást tenni az ellenkező neműekre, mert finom mentális radarral rendelkezik és veleszületett tehetsége van abban, hogy „olvasson” a másikban. Mindig pontosan tudja, hol és milyen gombot nyomjon meg a partnerben ahhoz, hogy az rögtön beleszeressen. A Mérleg egyszerűen lenyűgöző, így mindig hatalmas benyomást tesz mindenkire, akivel érintkezik, kivétel nélkül mindig ő a társaság közepe. Az Oroszlánnak is igen erős a karizmája. Főképp akkor, ha egy elérhetetlennek hitt dologért küzd.  

A legtakarékosabb csillagjegy:

Költségmegtakarítás – ez inkább egy pozitívum, mintsem negatívum, mert mi nem kapzsiságról, hanem a józan ész hatalmáról beszélünk ebben az esetben. Leghatásosabban spórolni a Szűz, a Bika és a Bak jegyűek tudnak. Ezek a jegyek tartoznak a föld elembe, így a megtakarítás és felhalmozás a vérükben van.  

A legbeleérzőbb csillagjegy:

Halak – vitathatatlanul vezető szerepet tölt be ebben a kategóriában. A Halak mindenki másnál jobban érzi, mit akart mondani a zeneszerző, művész vagy író, mikor alkotott. Ugyanis a Halak jegyűek nagyon jól fejlett empátiával rendelkeznek. Beleérzőek még a Szűz jegyűek, akik jól felismerik az emberek hangulatát, és hozzájárulnak annak javításához. 

Ez is érdekelhet: EZZEL A TULAJDONSÁGODDAL HÓDÍTASZ A CSILLAGJEGYED SZERINT  

A legboldogabb csillagjegy:

Ezek közé tartoznak a Rákok, és a Mérlegek. Tulajdonképpen a Rákok a legboldogabb emberek a Földön. Az elvük: „A boldogság nem a pénz és a hírnév, hanem a család”.   

A legokosabb csillagjegy:

Elme és az intellektus, ezzel nem mindenki születik együtt, de van, akinél adott – s ő a Vízöntő. Ő segíti elő a világ folyamatos fejlődését, minden érdekli, ami új, ami más. Különc lángelme, aki sosem áll be az átlagok közé.
Ugyancsak okosak még a Szűz, a Nyilas és az Ikrek jegyűek.  

A legegészségesebb csillagjegy a Bak, mert nagyon vigyáz magára. Ritkán dohányzik és alkoholt sem fogyaszt gyakran. 
A legnehezebben kezelhető csillagjegy a Kos, mert hihetetlenül makacs, makacssága néha már határos a butasággal, rögtön utána a 2. helyet a Bak foglalja el.
A legtársaságkedvelőbbek természetesen az Ikrek, akik nagyon szeretik az új embereket, új érzelmeket és a kommunikációt. Őt a Nyilasok követik a sorban, majd a Mérlegek, akik szeretnek folyton csacsogni.
A leggazdagabb csillagjegy az Oroszlán, aki gyakran kap helyet a Forbes listán.

Ez is érdekelhet: AZ ÁLLATÖV LEVONZÓBB JELEI