Ezzel a tulajdonságoddal hódítasz a csillagjegyed szerint

Minden nő társra vágyik, hisz valljuk be, szeretnénk szeretni, szeretnénk tartozni valakihez…

Az esélyek az életben jönnek-mennek, s időről-időre felbukkan egy férfi, akiről úgy tűnik, talán ő lehet az Igazi.

De vajon te mivel lehetsz rá hatással? Mi a legvonzóbb tulajdonságod, amivel elbűvölheted a kiszemeltedet – mondjuk egy randi alkalmával?

Itt az ideje, hogy megtudd, mely tulajdonságod tesz vonzóvá és ellenállhatatlanná egy férfi szemében!

Ez is érdekelhet: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Kos (március 21. – április 19.)

Te aztán tudod, hogyan lehet utat találni a srácok szívéhez! Az intellektusodra támaszkodhatsz, és arra a remek képességedre is, hogy bármikor, bármiről képes vagy érdekesen eltársalogni mindig – így melletted soha nem fullad kínos csendbe egy randevú!

Bika (április 20. – május 20.)

Te vagy a csábítás királynője. Az önirónia valamilyen okból jól működik nálad, s ezt imádják a pasik! Ehhez társul még az a tény is, hogy csak olyan dolgokról beszélgetsz, amihez értesz is. Nem folytatsz üres locsogást, s ez csodálatos módon nem rettenti el a férfiakat, sőt: magabiztosságod kimondottan vonzó a számukra.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Szabadságszerető lány vagy, s hihetetlenül imádnivaló – még akkor is, ha nálad időnként valahogy azt érezni: mindenkit szeretsz, de senki mellett nem tudsz elköteleződni… Mindenesetre a férfiakat vonzod, ehhez nem fér kétség! Roppant szórakoztató vagy, aki mellett nem lehet unatkozni, ugyanakkor nagyon jó hallgatóság is, ha arra van szükség.

Rák (június 21. – július 22.)

Bájos vagy, ha az akarsz lenni – s elzárkózol a külvilágtól, ha ahhoz van kedved.
A férfiak automatikusan vonzódnak hozzád, mert nagyon kedves, gondoskodó személyiség vagy, akivel remekül lehet beszélgetni. Szereted, ha gyengéden közelítenek hozzád: a férfiaktól nem csak érzékiségre, sokkal inkább igaz szerelemre vágysz!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Hihetetlen színésznő vagy: pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy a társaságában lévő férfiak jól érezzék magukat! Egocentrikusságod nem önzés, hisz szereted az embereket és ha kell, megbocsátani is képes vagy.
Sosem kritizálsz másokat, s magaddal szemben is nagyon engedékeny vagy… Akár így, akár úgy, te a figyelem középpontjában szeretsz lenni, s mindezt lehetőleg luxusban és csillogásban képzeled el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Vonzó, varázslatos nő vagy.
A férfiak szeretnek veled mutatkozni: csinos, okos, illedelmes partnerként nem beszélsz csacskaságokkal lyukat a hasukba. Képes vagy segítséget nyújtani, mindig lehet rád számítani, mindenre tudod a megoldást: ez a precizitás is vonzóvá tesz a férfiak szemében.

mihai-stefan-658847-unsplash.jpg


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hihetetlen szépérzéked kellemes megjelenést kölcsönöz neked, ami mindig magára vonja a férfiak figyelmét. Ezt a figyelmet aztán meg is tudod tartani, hisz a Mérlegek híresek remek kommunikációs képességükről. Elbűvölő vagy, vidám és hódító, a férfiak a tenyeredből esznek!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Csábító vagy, ha ahhoz van kedved – s harcias, ha éppen ahhoz.
Nyugodt és kiegyensúlyozott hangulatodban mindenkit elvarázsolsz. Az ellenkezőjére is képes vagy, ha nincs jó kedved: óvakodjon, aki megbánt, mert veszélyesen bosszúálló tudsz lenni! Titokzatosságod vonzza a férfiakat, mint fény a lepkét.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Te aztán közvetlen egy lány vagy!
Szereted meglepni magad körül az embereket, szókimondó, nagylelkű és megértő vagy. Mindezt a férfiak is nagyon vonzónak találják benned, ahogyan az őszinteségedet is – bár előfordulhat, hogy nem rólad mintázták a hűség és állhatatosság szobrát: lehet, hogy nem horgonyzol le sokáig egyetlen férfi mellett sem.

Bak (december 22. – január 19.)

Kedves, jó természetű nő vagy, nyugodt és türelmes, aki ritkán idegeskedik.
Ez a nyugalom és visszafogott elegancia az, ami roppant vonzóvá tesz a férfiak szemében, de az sem mellékes, hogy nem vagy éppen egy üresfejű liba…

Kicsit távolságtartónak tűnhetsz, pedig ez részedről nem más, mint elővigyázatosság. Miközben óvatosan tapogatózol, mindent alaposan megfigyelsz, így sokszor úgy tűnik, gondolatolvasó vagy: kitalálod még a partnered gondolatát is, amitől a férfi különlegesnek érezheti magát.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Fantasztikus személyiség vagy: bájos, mindig vidám, okos és szorgalmas lány, aki soha nem hazudik.
Lehet, hogy picit hiú vagy és szereted költeni a pénzt, de talán épp ezekért is, a férfiak igazi nőnek látnak téged, akiért  teljes szívvel lehet rajongani.

Halak (február 19. – március 20.)

Egy férfinak sem lehet oka panaszra, ha Halak nővel randevúzik: nyílt, barátságos és nagyon nőies lány vagy. Úgy vonzod a férfiakat, mint a mágnes! Álmodozó, kicsit gyámoltalan viselkedésed arra ösztönzi a férfiakat, hogy óvjanak, segítsenek téged, s ettől ők is igazi férfinak érezhetik magukat melletted.