GIF-fel mondom el: Szingli VS Valentin-nap

OK, soha nem kedveltem a Valentin napot. Valahogy ez is olyan „túllovagolt” hullámnak tűnik, amibe lassan már csak a temetkezési vállalkozások nem szállnak be valamilyen csúcs szolgáltatással (sic!), de amúgy már mindenhol térdig gázolunk a szívecskékben.

via GIPHY

Én azt mondom: szeresd a pasid/csajod télen, szeresd őt nyáron, illetve mindenféle évszakban és időjárási viszontagságok között, de semmiképpen sem csak egy kifejezett napon!

Ez is érdekelhet: GIF-FEL MONDOM EL: TE IS CSAK HÁZTARTÁSBELI VAGY?

Tök jó dolog a virágcsokor (a cserepes még inkább), meg jól esik egy romantikus vacsora (ha nem romantikus, az is), de higgyétek el, ennek marhára tud örülni bárki, BÁRMIKOR. Ne hagyjátok, hogy a gonosz kapitalista világ, a nyereségre hajtó, profitorientált társadalom mást mondjon!

via GIPHY

Félreértés ne essék, nem vagyok én megkeseredett. Bár több kettesben töltött idő jót tenne, az biztos, de a Valentin napot akkor is átugorjuk. Belőlünk aztán nem gazdagszanak meg!

Maradiak vagyunk, mi csak úgy szeretjük egymást. Hétköznapian, folyamatosan.

Na de, túllátva magunkon: vajon az egyedülálló barátaimat mennyire zavarja ez a szívcunami? Megkérdeztem Őket. GIF-ben mondták el, és hoztam a legjobbakat! Íme, a Valentin-nap, és ahogy a szingli nők/férfiak reagálnak rá a környezetemben:


via GIPHY


via GIPHY


via GIPHY




via GIPHY


via GIPHY


via GIPHY


via GIPHY


via GIPHY


Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.