A félelmetes ruhadarab: a harisnya!

A nagymamám mindig azt mondta, hogy egy valamire való lány mindig visel harisnyát. Persze, akkor még nem 40 fokos nyarak voltak és a tömegközlekedésen sem szaggatta ki a melletted álló utas táskája vagy éppen a rockerszegecses kiegészítőt viselő fiatal, amikor nagyot fékezett a busz.

Viszont szoknyás lány vagyok, és annak ellenére, hogy nem mindig a legpraktikusabb, szívesen hordok harisnyát. A kollekcióm pedig nem egy egyszerű testszínű darabból áll.

A tavaszi kedvencem egy pöttyös rafináltság. Üzleties, munkába járós, de a maga kis bohókásságával megtöri a szürke hétköznapokat.

A nyári kedvencem amolyan leheletnyi darab. Úgy is mondhatnám, hogy több benne a lyuk, mint az anyag. Viszont elképesztően szép és aprólékos mintázata van. Szerintem szuperszexi!

Az őszi kedvencem nem is lehetne más, mint egy barna harisnya. Végtelenül egyszerű, viszont anyagában már a hűvösebb reggelek és esték ellen is véd. Hordható színes ruhákkal, ha még a vénasszonyok nyarát akarod élvezni, de bármilyen őszi ruhadarabhoz is hozzáilleszthető. Az én tuti befutó szettem:

A téli kedvencem egy ezüstszínű darab. Hideg és fagyos hatást kelt az évszaknak megfelelően. Amolyan jégvarázs. A csipkés mintázatáról mindig a hópelyhek és jégkristályok jutnak eszembe.

A következő tippeket tudom hozni a számodra:

  • Készül fel a kellemetlenségre és mindig legyen Nálad egy pótharisnya!
  • Ha nem színeset választasz, hanem inkább maradnál az egyszerű testszínűnél, akkor nagyon figyelj az árnyalatra! Ne ess abba a hibába, hogy a megjelenésed olyan legyen, mintha csak a lábaidat szoliztattad volna és amúgy hófehér a bőröd.
  • Ha hosszú távra tervezel a harisnyával, akkor válassz minőségi darabot. Én szeretem a vastagabb szálúakat, mert biztonságérzetet nyújtanak. Ha csak egyszer akarod viselni és azt is muszájból, akkor mehet a nevenincs olcsóbb.

A harisnya egy nagyszerű kiegészítő, amellyel maximálisan ki tudod fejezni az egyéniséged. Ne félj tőle! Viseld!

Nyitókép: Image by Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.