A tüzes nő 5 ismérve

Kedves uraim, ez a poszt most kifejezetten nektek fog szólni, azonban talán nem árt, ha a hölgyek is elolvassák.
Tanulságos lehet számukra is.

Sok nő panaszkodik, hogy a partnerük túl gyors vagy túl önző az ágyban. Ám nem is olyan ritka az, hogy a férfiaknak is oka van a panaszra, rengeteg nő passzív ugyanis. Mások pedig sem maguk, sem a partnerük igényeivel nincsenek tisztában, így természetesen élvezni sem tudják az együttlétet. Pedig egy igazi férfi igyekszik a partnerére is odafigyelni, s szeret örömöt okozni, de ez nehéz, ha a nő sem ismeri magát. 

Vajon mi árulja el egy nőről, hogy jó lesz vele az intim együttlét?

Összeszedtünk néhány utaló jelet:

Jól érzi magát a bőrében
A magabiztos nők egészséges öntudata, énképe, a ruházkodásán, s ruhái viselésén is meglátszik. Mélyen kivágott felső, kacéran villanó combok, merész ruhák – a magabiztos nő nem feszeng. 
Ha egy nő bízik a testében, valószínűleg az ágyban sem okoz majd meglepetést.

Ez is érdekelhet: EZÉRT VONZOL BE BIZONYOS TÍPUSÚ EMBEREKET AZ ÉLETEDBE

Csókmester

Egy nő csókja előre vetíti, mire is számíthatsz tőle később. Ha a kezét végigfuttatja rajtad, s közben az ajkait is ügyesen, érzékien használja, megteremti a fűtött várakozást, nos, nagy esélyed van egy jó éjszakára.

Nyíltan beszél a szexről
Az a nő, aki nyíltan mer beszélni arról, mit szeret és mit nem, mit vár el a partnerétől az ágyban, feltehetően nem okoz majd csalódást, bár vannak kivételek. Előfordul, hogy a nőnek csak a szája nagy, s éles helyzetben kiderül, semmi nincs a szavak mögött.

Nagyszerű táncos
Ha egy nő bátran táncol, érzi a ritmust, energiát és kreativitást visz a mozgásába, ez nagyban mutatja, hogy mit várhat el tőle a partnere a másik ősi mozgásformában. (Ezt egyébként fordítva is sűrűn tapasztaljuk, mert a férfiak mozgása is sok mindent elárul.)

Ez is érdekelhet: BÓKOK, AMELYEKET MINDENKI SZERET HALLANI

Élvezi az ízeket
Egy másik jel, amiből következtetni lehet, az a nő étkezése. Nem az, amit eszik, hanem ahogyan eszik. Ha a falatot érzékien teszi a szájába, s örömét leli az ételben, elmerül az ízekben, ez mind súghat a férfiaknak.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.