Lehet kellemes a szex, ha a partnerednek kisebb méretű pénisze van? Természetesen!

Köztudott, hogy az életben sok dolog van, amiből a nagyobb nem feltétlenül jobb. Ez egyértelműen vonatkozik a pénisz méretére is, ennek ellenére sokan gondolják úgy, hogy a kis méretet a szexuális élet egyértelműen megsínyli.

Pedig ez egy teljesen felesleges aggodalom.

A kisebb pénisz nem jelenti azt, hogy a közösülés rossz lesz, mint ahogy egy nagy pénisz sem garancia arra, hogy jó. Valójában az számít, hogyan használja a szerető a péniszét.

A méret tehát nem egyenlő az élvezettel

Bár bármilyen méretű pénisszel érhet öröm, mindenkinek megvannak a saját preferenciái, és ez így van rendjén. Egyeseknek az a jó, ha hosszú, míg másoknak a vastagság fontosabb, és vannak, akik arra a teljességre vágynak, amit csak egy vastag és hosszú pénisz tud nyújtani.

Vannak nők, akik a kisebb péniszre esküsznek, mivel észrevették, hogy egy kisebb méret jobban stimulálja a hüvelycsatorna elülső felében található erogén zónákat, például a G-zónát. Mások örülnek, mert a kisebb pénisz kényelmesebb és kellemesebb anális játékot tesz lehetővé. És akkor még érdemes megemlíteni azt a tényt is, hogy egy kisebb pénisz kevésbé valószínű, hogy öklendezésre késztet orális játék közben.

Mindezek tükrében egyértelműen kijelenthető, hogy tényleg nem a méret a lényeg.

5 tipp az élvezet fokozásához, ha partnerednek kicsi (kisebb) a pénisze

Image by gpointstudio on Freepik

1. Engedd el azt a gondolatot, hogy a nagyobb jobb

Ha arra számítasz, hogy a szex rossz lesz, akkor valószínűleg rossz lesz. Tehát, ha azon kapod magad, hogy a méreten agonizálsz, inkább engedd el. A gondolkodásmódot a partnered csomagjáról meg lehet változtatni, és ez nem egyenlő az önbecsapással. Ezer dolog van, amit és ahogy egy kis mérettel is kezdeni lehet, de ha te azok közé tartozol, akik olyan behatolást részesítenek előnyben, ami más érzetet nyújt, mint amit partnered anatómiája biztosít, ezzel sincs gond – mindent meg lehet oldani. Az élvezethez mindössze az kell, hogy a berögzült félelmet el kell engedni és a centihiányosságot leleménnyel kell pótolni. 

2. Előtérben a kéz

Az az elképzelés, hogy a pénisz az egyetlen testrész, amely behatolhat, téves. A kézzel végzett szex egy igazán érzéki élmény, ami kielégítheti azokat az embereket, akik igazán élvezik a mély behatolást.

3. Próbáld ki az anális játékot

Az anális szex jó lehetőség lehet azok számára, ahol a férfinek kisebb a pénisze. Sokak számára ugyanis a nagyobb pénisz túl sok, így ebben az esetben előny lehet a kisebb méret.

4. Játssz a pozíciókkal

Aki élvezi a mély behatolást, az a párja méretétől függetlenül élvezheti, ha játszik a pózokkal. Minden olyan pozíció, ami lehetővé teszi, hogy nagyon közel kerüljenek egymáshoz a partnerek, segít maximalizálni a mélységet. A lovagló póz jó választás, akárcsak a kutya-póz. A misszionárius póz felemelt lábbal lehet élvezetes vagy akkor, ha párnát teszel a csípőd alá. 

5. Használj játékokat

Számos különféle szexjátékszer létezik, amelyek a pénisz kiegészítőiként szolgálhatnak. A péniszhosszabbítótól a vibrátorig a lehetőségek tárháza végtelen, csak a kíváncsiságotok szabhat határt.

nyitókép: Image by gpointstudio on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.