Mikroszkóp alatt: mit tegyünk, ha kicsi a párunk mérete?

Okos, kedves, szórakoztató, de néhol sok, máshol kevés. Mi a teendő, ha rájövünk, hogy a barátunknak kicsi a pénisze? A problémát már Samantha is feszegette a Szex és New York-ban. Ő akkor nem tudott megbékélni a partnere méretével. De vajon tényleg olyan nagy gond ez?

Mit tegyünk, ha kicsi a párunk mérte?

Kezdjük a nyilvánvalóval: se nevetés, se viccelődés, se kedvesnek szánt, sértő becenevek. És emellett semmi hazugság! Komolyan. A másik egyértelműen tisztában van az adottságaival. Tudja, hogy nem dicsekedhet óriásangolnával, így nem kell hazudozni, és meggyőzni az ellenkezőjéről – ez vagy gúnynak fog hangozni, vagy olyan szintű őszintétlenségnek, hogy jobb lenne a gúny.

Szóval nem, semmi átlátszó hazugság! A másik nem idióta.

9 kemény igazság a pénisz méretéről

Beszéljük meg

Nem olyan tanári hangnemben, hogy „Nos, mit csináljunk ezzel”, de nem árt megbeszélni a helyzetet. A legfontosabb dolog az, hogy mindkét fél megértse, hogy a péniszen kívül számtalan egyéb módon is örömöt lehet szerezni egy nő számára.

Ha a férfi nyitott minden újdonságra, és ebben az értelemben már vannak bizonyos tapasztalatai, az nagyszerű. Számtalan módon át lehet együtt hidalni a hiányosságot.

Az már kellemetlenebb, ha a férfi nem hajlandó elismerni méretbeli hiányosságait, és a nőt arra kényszeríti, fogadja el, ,,ami mindenki másnak tetszett”. Ennek ellenére is érdemes megpróbálni megbeszélni a helyzetet, esetleg elmondani alternatívákat arról, mi mire vágyunk.

A téma a barátok előtt tabu

Néhány dolgot jobb titokban tartani még a barátok előtt is, mert a legváratlanabb pillanatokban üthet vissza. Valaki túlzásba viszi az alkoholt, kiböki a kellemetlen tényeket, és azonnal vége a kapcsolatnak. Ez a téma legyen tabu.

Mondjunk alternatívákat

Nem maga a behatolás az egyetlen módja annak, hogy egy férfi örömet és orgazmust okozzon. Be lehet vetni egy csomó ötletet, eszközt. Csak néhány lehetőségek közül:

  • a szükséges méretű játékok, ha továbbra is a behatoló szexet részesítjük előnyben;
  • ujjazás;
  • cunilingus (végül!).

De ez a technikai rész. Emellett számtalan dologgal lehet fokozni a hangulatot: szerepjáték, piszkos beszéd, zene, masszázs, stb.

Általános szabály, hogy azok a problémák, amelyek abból adódnak, hogy egy partnernek kicsi a pénisze, egyáltalán nem magához a péniszhez kapcsolódnak. Mert ha mindkét oldalon a pénisz az egyetlen módja az orgazmusnak, az már magában gond. A sokszínűség hiánya, az eszköztár szűkössége vagy az intim életben való változtatás iránti vonakodás – ezek az igazi problémák, minden mást könnyen orvosolhatunk egy kis fantáziával.

nyitókép: Image by Racool_studio on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.