7 tuti Tinder stratégia társkeresőknek

A Tindernél két dolog fontos – egy jó profilkép és az, hogy ne légy unalmas. Mert az unalom biztosan balra húzó mozdulatot eredményez.

Nincs más megoldás- ki kell tűnni a tömegből. Olyan profil kell, ami megragad, ami figyelemfelkeltő, ami más.

Íme 7 tuti tipp:

Ez is érdekelhet: 8 DOLOG, AMIT EGY SRÁC CSINÁL, HA ELVESZÍTI ÉRDEKLŐDÉSÉT

Készíts listát

A legtöbb bemutatkozó rész csak egy szövegblokk, amit sokan eleve unnak elolvasni. Minél jobban összefolyik a monológ, annál biztosabb, hogy olvasás helyett simán balra pöccintenek. 
Beválhat a sok duma helyett egy laza lista. Adj egy jópofa, humoros címet, pl: 7 ok, amiért engem válassz, aztán jöhet a 7 pontos lista. Garantált, hogy sokkal többen fognak időt szakítani rád.

Elő a humorral

Minden kutatás egyértelműen igazolja a férfiak is és a nők is imádják a humort. Csillantsd meg a bemutatkozóban te is a tiéd, és nem marad el a hatás.

Használj emojit

Színes, vicces és megakasztja a szemet, színes személyiséget hozva létre. Fontos, hogy felkeltsük a figyelmet - az emoji épp erre való. Csak kreatívan!


Légy rövid, egyszerű és édes

A Tinder a gyors döntések oldala. Mindenki egy pillanat alatt dönt arról, hogy jobbra vagy balra húzzon. Szakértők szerint épp ezért érdemes a profilt 20-40 szóban megírni, nem kell az ennél hosszabb kisregény. A 20 szó legyen lényegre törő, és mint fentebb szó esett róla, legyen humoros, cuki.

Kövesd a 70-30 szabályt

A szabály szerint a profilod 70%-ban szóljon rólad, 30%-ban pedig arról, akit keresel. Kutatások szerint az ebben az arányban megírt profil kapja a legtöbb választ. Az emberek ugyanis jobban keresnek, hisz tökéletesen tudják, mik az elvárásaid.

Szólíts fel cselekvésre

Ha profilodat olyan mondattal fejezed be, ami cselekvésre buzdít, nagy valószínűséggel meg is kapod azt. Pl: Keresem azt, aki épp úgy szereti a kedd estéket a Duna parton, mint én. Mire vársz, húzz jobbra és üzenj! mondatra garantáltan lesz, aki megteszi, hisz ha kicsit is szimpatikus voltál addig, az ösztönzésed meg fogja tenni a magáét.

Adj okot a válaszra – kérdezz!

Ugyanúgy cselekvésre ösztönzöl akkor is, ha felszólítás helyett kérdezel: Neked mi volt életed legkínosabb élménye? Mi a kedvenc városod? Hol lennél most legszívesebben? – a lehetőségek tárháza végtelen. Te kérdezz, más majd jobbra húz és válaszol.

Ne feledd! rengeteg ember, rengeteg lehetőség van a Tinderen. Tűnj ki, légy egyedi, és megtalálod, akit keresel. A ,,Hé, mizu?” az egyik leggyengébb és legötlettelenebb mondat amit valaki leírhat. Te ne légy egy a sokból!

Egy jó bemutatkozó kincset ér!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.