Divatos és elegáns női tréningruhák – hogyan viseljük ezeket?

Jó pár éve már, hogy a tréningruhák ugyanolyan jellemző viseletévé váltak az utcai öltözködésnek, mint például a farmernadrágok. A minőségibb darabok kényelmesek, könnyen felkaphatóak és még nyáron is jól szellőznek. Pontosan ezért érdemes végigvenni, hogyan viseljük és válasszuk ki őket.

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Tréningnadrágok a hétköznapokra

Régen nem igaz már a mondás, hogy aki melegítőben megy a városba, annak nincs stílusa. Évek óta készülnek a szebbnél szebb és trendibbnél trendibb minőségi férfi és női tréningnadrágok, köszönhetően annak, hogy egyre népszerűbbé váltak. A hölgyek ráadásul olyan fazonok közül választhatnak, amelyek kifejezetten dögösek és csinosítják az alakot. Sőt ma már alakformáló tréningnadrágot is lehet kapni, ami pluszban kiemeli a nőiességet.

Ezek a fazonok általában slim, skinny vagy jogger jellegű szabással rendelkeznek, és remekül kombinálhatóak bármilyen csinos felsővel, toppal, valamint sportcipővel, sneakerrel is. Nem érdemes azonban csak ennyinél megállni. A tréningnadrágok újabban olyan szabással is kaphatók, amelyek sportos magassarkúval, és balerinával is sikkesen mutatnak. A Bolf.hu oldalán például nem csak a hagyományos tréningnadrágokat, hanem az efféle magassarkúhoz felvető fazonokat is megtalálni. Fiatalos, vagány és menő öltözetet hozhatunk így létre általuk.

Otthonra és edzéshez 2022 trendjeiből

A tréningnadrág eredetileg, ahogy a neve is mutatja, edzésre lett kitalálva, valamint arra, hogy otthon kényelmesen pihenhessünk benne. Megjegyzendő, hogy a régi, extrán bő és kinyúlt melegítőket még sokan megtartják otthonra, de az a helyzet, hogy egy trendi, csinos fazonú melegítőben még pihenni is sokkal jobb érzés. Ezért aki épp csak otthonra keresne ilyen nadrágokat, vagy szetteket, azoknak is érdemes az idei szezon trendjeiből válogatni. Sőt most érdemes igazán, ugyanis a 2022-es szezon olyan színeket és fazonokat hozott, amelyeket korábban nem láthattunk.

Akár otthonra, akár edzéshez is választunk melegítő-szettet, mindenképp olyan színekkel találkozhatunk, amelyek eddig nem voltak jellemzőek. A Bolf kínálatában például választhatunk olyan szokatlan színekből, mint a pasztell citromsárga, a neonzöld, vagy a málnafagyi. Vagyis a legkedvesebb színünk és árnyalatunk is megtalálhatjuk egy tréningnadrág képében. Nem jobb hát egy ilyenben sportolni, vagy élvezni az otthonunk kényelmét? Dehogynem! Ezért mindenképp érdemes körülnézni a kínálatban, és feldobni vele az otthoni szettünket.

Hogyan válasszunk női tréningnadrágot?

Általánosan elmondható, hogy kétféle kategóriába sorolhatjuk a tréningnadrágokat. Az egyik a sport, a másik a kényelmi nadrág. Mindkettő jellegéről az anyagösszetétel árulkodik. A sporthoz használható nadrág ugyanis nem jó, ha 100 százalékos pamutból készül, mert felszívja az izzadságot, ráadásul nehezen szárad. Az edzéshez használható tréningnacik általában valamilyen műszállal kevert anyagból készülnek. Ezek elvezetik az izzadtságot, ráadásul nem szívják azt magukba, ezért hamar megszáradnak.

A pamut ellenben rugalmas, jól szellőző és extrán puha anyag, vagyis már önmagában kiváló tréningnadrágok készülnek belőle pihenéshez, jógához és laza sétákhoz. Minden olyan tevékenységhez remek, ahol nem izzadunk meg annyira, ezért az utcai viseletnél és az otthoni pihenésnél is inkább az ilyen anyagúakat válasszuk.

De bármelyik stílus és szín legyen a cél, a Bolf.hu-n mindenképp érdemes körülnézni.

Nyitókép: Bolf.hu