Ki az a Nicholas Galitzine? Útmutató Hollywood legizgalmasabb új sztárjához

Mindenki izgatottan várja a tavasz, de talán az egész év legjobb romkomját, a The Idea of ​​You -t. A női főszereplőt, Anne Hathaway-t nemigen kell bemutatni, de a férfi főszereplő is ismerős lehet már sokaknak, Nicholas Galitzine ugyanis egyike Hollywood új tehetségeinek.

Az 1994-ben ,Londonban született színész közel tíz éve debütált a képernyőn a Talpalatnyi zene című filmben, amelyben Luke Perry mellett egy társadalomból kitaszított személyt alakított, aki arról álmodozik, hogy rocksztár lesz, és ebben bujkáló szomszédja segíti (Perry).   

Ezután olyan filmekben tűnt fel, mint a Bíbor szívek, a High Strung vagy a Vörös, fehér és királykék című film, amiben Henry herceg szerepében láthattuk. Idén Julianne Moore mellett egy minisorozatban, a Sky Atlantic Mary & George című drámában tűnt fel, amiben George Villierst, Buckingham első hercegét és I. Jakab király szeretőjét alakítja. 

Tényleg énekel a The Idea of ​​You-ban?

Galitzine szinte minden szerepében megmutatta énekhangját, így lesz ez legújabb filmjében is, ahol egy fiúbanda énekesét alakítja, aki egy nála jóval idősebb nővel kerül viszonyba.

És igen, természetesen tud énekelni, olyannyira, hogy 2022-ben Comfort címmel albumot is kiadott, ami már minden szokásos platformon streamelhető. 

@nicholasgalitzine

I’m no popstar but i do enjoy a sing song

♬ original sound – Nicholas Galitzine

Ő egy igazi herceg?

Miközben két kitalált herceget is alakított már filmjeiben (Henry herceget a Vörös, fehér és királykékben és Robert herceget a Hamupipőkében ) és George Villiers-t, I. Jakab király szeretőjét a Mary & George című filmben, a színész valójában nem királyi vér, de közelebb van hozzá, mint a legtöbben gondolnák.

Családjáról úgy hírlik, hogy a Golicin-ház, az orosz birodalom nemességének közvetlen leszármazottja. Galitzine ősei Angliába menekültek az orosz forradalom idején, amikor az ország számos nemesi családját kivégezték vagy bebörtönözték. 

Többször játszott már nem mindennapi szerepet

Galitzine nagyon lehetséges színész, aki a képernyőn való debütálása óta különféle furcsa karaktereket alakított már, ezek között volt kitalált és történelmi személy is. Volt már biszexuális tinédzser, államférfi szeretője, herceg, diák, katona.

Állítja, ezeknél a karaktereknél legjobban a sebezhetőséget és a rejtőzés mélységét értékeli.

Kedvence film

Galitzine kedvenc filmje a Star Wars: A jedi visszatér, és a Gyűrűk Ura, ez utóbbit több mint tízszer nézte meg.

Egy alkalommal Orlando Bloom-mal is találkozott. Erre így emlékszik:

„Utolsó LA-i utam során azon kaptam magam, hogy vele szemben vacsorázok, de nem volt bátorságom felmenni beszélni vele – mondja. – Csak annyit tudtam motyogni az orrom alatt: „Vasudvarba viszik a hobbitokat”.

forrás

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.